Motlitby, které mění mou současnost i budoucnost

Děkuji Lukáši

 

OCHRANNÁ MODLITBA A VYZNÁNÍ AGENTA POZITIVNÍHO STAVU (NEBES)

Ze své svobodné vůle a volby pokorně sloužím Pánu Ježíši Kristu a následuji Ho/Ji v Jeho/Její Nové přirozenosti a praktikuji Jeho/Její Nové zjevení. Takový jsem kvůli Pánu Ježíši Kristu, kvůli druhým, kvůli sobě a kvůli samotnému principu bez očekávání čehokoli na oplátku. Být takovým a číst i praktikovat Jeho/Její Nové zjevení je mou nejvyšší životní prioritou. Není nic důležitějšího v mém životě, než být takovým a konat vůli Pána Ježíše Krista. Vkládám vše ve svém životě – svého ducha, svou duši, své tělo, své problémy a nedostatky, své činy a všechny události svého života – do rukou Pána Ježíše Krista.

Jsem agentem pozitivního stavu (nebes) Pána Ježíše Krista na této planetě a v tomto těle, abych konal a byl takovým, jak to On/Ona chce. Konat takto a být takovým je velkou výsadou a poctou a dává mi velkou radost, potěšení, rozkoš, štěstí, naplnění, spokojenost a uspokojení, když konám Jeho/Její dílo a jsem takovým, jak On/Ona chce, abych byl. Dosahuji svýma rukama na Jeho/Její pozitivní stav a pronikám do něj, jsouc jím zcela obalen pod Jeho/Její ochranou, ostrahou a péčí. Zviditelňuji si, myslím, vidím a představuji si, že jsem obklopen dvojitými zrcadly, která odrazí všechny možné útoky agentů negativního stavu na mne, odrážejíce v zesílené míře zpět vše, co pro mě zamýšleli, s milosrdenstvím a odpuštěním, soucitem a vcítěním se, láskou a moudrostí. Nic mě nemůže žádným způsobem a nijak zranit či mi ublížit.

Ze své svobodné vůle a volby plně uznávám a přijímám skutečnost, že jsem Tvým pokorným služebníkem, následovníkem, agentem, prodloužením a procesem a – s Tvou pomocí – velmi účinným i úspěšným praktikantem Tvého Nového zjevení. Jsem tvým přímým nadáním, darem a předvedením. Má původní přirozenost byla stvořena přímo Tebou a z Tebe. Ze své svobodné vůle a volby jsem od tebe dobrovolně přijal pověření a poslání, abych vstoupil na planetu Nula do života, podmínek a těla lidských tvorů za účelem prožití a projevení života agenta pozitivního stavu v negativním stavu a typickém životě lidských tvorů. Plně uznávám a přijímám skutečnost, že se všechny události v mém životě do posledního detailu staly z Tvé vůle a dovolení a že není nic v mém životě, co by bylo mimo mé uvědomění a bylo bez mého souhlasu se toho zúčastnit. Když jsem přijal své poslání, též jsem plně a neodvolatelně souhlasil s přijetím všech specifických okolností, za kterých budu působit a v nichž budu účasten. Poznávám sám sebe před Tebou, můj Pane Ježíši Kriste, jako jedinečného jedince. S Tvou pomocí a podporou se navracím zpět ke své pravé původní přirozenosti, která vyvěrá z Tvé Absolutní přirozenosti – BEZ JAKÉHOKOLI ZASAHOVÁNÍ NEGATIVNÍHO STAVU – a tedy se navracím k Tobě. Přijímám plně sám sebe jako takového a přijímám tyto skutečnosti s bezpodmínečným spolehnutím se na Tebe, s bezpodmínečnou vírou a důvěrou v Tebe a v tato fakta jako malé dítě se vší skromností, pokorou a ponížeností. Tedy se navracím s Tvou pomocí a podporou k Tobě jako malé dítě. Proto jsem zvolil zjednodušit svůj život ve všech jeho aspektech a učinit vše zvladatelným a prostým. Vidím, reflektuji, představuji si, vnímám, myslím, cítím a zrcadlím sám sebe ve svém původním nadání od Tebe, ve své ryzí pravé přirozenosti bez jakéhokoli zasahování negativního stavu. Tímto činem vlastního sebepřijetí ve své pravé přirozenosti bez zasahování negativního stavu jsem zajištěn a zabezpečen před léčkami negativního stavu či jeho nátlaky v jakýchkoli formách, podobách, projevech a podmínkách. Hluboce a zhluboka Ti děkuji, jsem Ti vděčný a cením si Tě, Pane Ježíši Kriste, za to, že mi dáváš čestnou výsadní příležitost být Ti k službám v životě lidských tvorů na této planetě Nula a že mě uvádíš zpět na cestu návratu k mé vlastní pravé přirozenosti, která vyvěrá z Tvé Absolutní přirozenosti, tedy se navracím k Tobě. Miluji Tě bezpodmínečně s moudrostí z celého svého „já jsem“.

 

NOVÁ MODLITBA PÁNA JEŽÍŠE KRISTA

Náš Pane Ježíši Kriste v nebi, na zemi, v moři, v zóně vymístění, na planetě Nula (Zemi) i v naší jedné sjednocené sentientní mysli. V čistotě našeho srdce, s kladným a dobrým úmyslem světíme Tvoji Přirozenost jako Absolutně Svatou a Pozitivní. Přijď Tvá Láska a Tvá Moudrost, Tvé Dobro a Tvá Pravda i Tvé Pozitivní konání a Tvá Víra a ať se natrvalo ustanoví ve všech aspektech našeho života! Ať se koná Tvá vůle všude ve jsoucnu a bytí i v zóně vymístění a na planetě Nula (Zemi) i v našich životech, jak se koná od věčnosti v nebi. Dej nám dnes vše potřebné pro náš denní život v souladu s povahou pozitivního stavu. Odpusť nám naše problémy a nedostatky, jak i my odpouštíme problémy a nedostatky jiných. A nenech nás, abychom se uváděli do jakéhokoliv pokušení, ale osvoboď nás od lákavosti zel a nepravd negativního stavu a ztotožnění se s nimi. Neboť Tvoje jest sláva a moc a království i všechno ostatní navždy, do věčnosti. Amen.

 

MODLITBA ZA OTEVŘENÍ A VYOSTŘENÍ DUCHOVNÍHO VHLEDU A ZRAKU (NEJVNITŘNĚJŠÍ DUCHOVNÍ MYSLI)

Pane Ježíši Kriste. Osvoboď mě od všech zajetí pekel, od všech pastí negativního stavu, od všech ostnů Satanových. Dej mi sílu a šanci jakýmikoli pravými prostředky navázat kontakt s tebou a s mou/tvou nejvnitřnější duchovní myslí. Využij k tomu sny, osobní hypnoterapii, cokoli. Vyznávám, že je pro mě mnohdy těžké ti zcela rozumět, má mysl je stále tolik zastřená vůči skutečným duchovním pravdám tvého absolutního stavu. Ty jsi klíčem, Pane Ježíši Kriste, pomoz mi otevřít dveře k mé nejvnitřnější duchovní mysli, abych tě mohl nalézt, lépe pochopit a přijmout mnohem více z tebe do svého srdce i života jako to nejryzejší zlato. Dej mi sílu pochopit a poznat tvou plnost, plnost v poznání Pána Ježíše Krista skrze mou/tvou nejvnitřnější duchovní mysl. Amen.

Zdroj:  Jana Kyslíková – Google+

Print Friendly, PDF & Email