Odpovědi na otázky

21.1.2017

Zde jsou odpovědi na některé dotazy…

1/ Na zaklade vyzvy prosim o prijeti poselstvi k temto 3 textum, ktere byly prijaty v ruzne dobe, ale pritom hovori o jedne a te same udalosti jen z ruznych uhlu pohledu, viz nize:

„Přijde nový vůdce, který sjednotí lid a povede ho novou cestou, odlišnou než dosud. Lidé mu budou naslouchat a budou vědět, že tento člověk je ten, kdo jim přináší změnu do jejich životů. Kolem tohoto člověka se soustředí velmi silná skupina jeho pomocníků, kteří budou schopni pod jeho vedením měnit běh událostí. Skončí doba temna a nadejde doba světla.

Na konci měsíce se objeví prorok, který předpoví příchod nového vůdce lidstva v Čechách. Nový vůdce půjde ve stopách svých předchůdců, ale zároveň bude schopen vhledu do životů svých bližních. Bude schopen upozorňovat na záležitosti osudu, které dosud nebyly naplněny. Uvidí to, co jiní nevidí. Stane se velice známým a uznávaným, neboť bude schopen vidět do podstaty věcí a správně rozeznat okamžik, který povede ke správnému a efektivnímu řešení problému. Nadchází jeho doba.

Objeví se nový vůdce, který poskytne lidu naději. Tento člověk bude veden Bohem. On jediný pochopí, v čem je jeho síla a půjde vpřed, aby toto ukázal ostatním. Jeho síla bude ohromná. On sám půjde nepoznán, avšak lidé kolem budou vědět, kdo je. On se projeví, jakmile se planeta Slunce zjeví jako nová planeta, která dosáhla své proměny. Slunce se změní. Nebude již takové, jaké ho znáte. Poté přijde ten, o kterém je zde řeč. Mnozí ho nepochopí a někteří budou tvrdit, že sem nepatří, že sám nepoznal život. Avšak toto bude jen jeho vnější vyzařování. On sám ve svém srdci již dávno našel lásku Boží a tato láska ho povede tímto životem. On také nebude znát celou svou cestu, ale jeho spojení mu umožní konat mnoho pomoci. Má odpovědi na všechny vaše otázky a nepřijde sám. Přijdou s ním další, kteří ho podpoří v jeho konání. On je vyslancem Božím a to on je vaší nadějí a záchranou. Objeví se kolem data spojení planet a bude rozpoznán.“

Odpověď:

Mnozí se domnívají, že je to bytost z masa a kostí, která přijde a zachrání lidstvo před zkázou. Vše však je potřeba brát spíše jako příchod člověka, který ukáže ostatním jak žít, aby dosáhli cíle. Těchto lidí stále přibývá, neboť se probouzí duše, které sem přišly s určitým záměrem. Pomoci ostatním při přechodu, při avizované změně, pomoci v transformaci, k probuzení vědomí Krista. Je důležité, aby lidé nespoléhali na někoho, kdo něco udělá za ně. Ano, dostanou pomoc, pokud požádají. Je potřeba, aby se oni sami zasadili o to, aby změnili své životy. Ať nečekají na zachránce. I přesto, že zde budou bytosti, které mohou být zbožštěny, aniž se o to budou zasazovat a bude jim to proti mysli. Každý musí sám za sebe. Přítomnost mění budoucnost a některé scénáře, které platily dříve, již jsou pozměněny. Bylo rozhodnuto, že lidé sami musí na sobě zapracovat. Nevažte se na předpovědi, nevažte se na to, co bylo. Žijte tady a teď. Ano, potřebujete mít pocit, že o vás bude postaráno. A také bude. Může to však být jiným způsobem, než se vám nyní jeví.

 

2/ Před rokem jste nejen Vy, predikovali velké dění na planetě – „život bude ohrožen, ale i obnoven, země bude zatopena i vyzdvižena“, platí to stále pro blízkou budoucnost ?

Odpověď:

Ano, avšak záleží na tom, kdo a jak toto pojme. Záleží na víře. Vše proběhne, pokud lidé uvěří. Avšak toto mohou zmírnit svým smýšlením. V době těchto informací byla z 90% budoucnost lidstva takováto. Existuje však možnost změny. Vše záleží na bytostech Země. Pokud uvěří, že se nic takového neuskuteční, pak si stvoří budoucnost bez kataklyzmat. Musí uvěřit v sílu mysli.

 

3/  Toužím zabránit Islamizaci své země a zachovat a povznést svůj Český národ, jeho sílu a suverenitu, věřím že to není mrtvá idea, a že když se znovu semkneme – můžeme se nejen mít lépe, ale také tomuto světu předat v příštích 100 letech velké věci. Je to smysluplná idea? A co by jste naší zemi a lidem zde v tomto poradili?

Odpověď:

Aby si stáli za svým. Za svobodou, za svou kulturou, za svým národem. Není nutné šířit zlo. Je nutné posunout své smýšlení za hranice běžné mysli, je zde možné vzájemné soužití, avšak za určitých pravidel. Není ale možné odevzdat zemi. Je potřeba nalézt kompromis. Pokud toto nebude možné, je potřeba postavit se za sebe. 

Zdroj:  http://zlata.dusicka.sweb.cz/new_page_6.htm

 

Print Friendly, PDF & Email