Není Aštar jako Aštar

SDĚLENÍ LUCIE A PÁNA JEŽÍŠE KRISTA, BOŽÍ RODINY

Úvod

   Ve svých sděleních jsem psala o tom, že Aštar je tatínek a později se stal mým partnerem. Aštar má kolektivní vědomí, to znamená, že jich je více, kteří mají vlastní osobní jméno např. Šeran.
Aštar Šeran má na starosti Velkou vesmírnou flotilu a Aštar Iskar má na starosti vše, co se týká této mise. Všichni Aštarové spolupracují navzájem a mají pevné spojení s PJK a žádný z nich není nadřazen jinému Aštarovi.

Vysvětlení Aštarů, se kterými jsem se setkala.

   Aštar Iskar je můj stvořenecký partner, to znamená, že jsme stále spolu spojení naší vzájemnou bezpodmínečnou láskou.
   Aštar Šeran je můj tatínek, protože mě spolu s jeho manželkou Ester přijali za jejich dceru.

Co mi sdělil Iskar.

   Přemýšlela jsem, proč Iskar použil, když jsem se ho ptala na jeho osobní jméno, jméno Istar. Udělalo mu to velkou radost, když jsem se na jeho osobní jméno ještě jednou zeptala. A čím víc mi to vysvětloval, tím více jsem cítila jeho lásku. Takže jeho osobní jméno je Istar, ale už ho nepoužívá. Říkal, že z lásky ke mně začal používat to, které jsem mu dala a to je Iskar, Milující srdce. A je to pravda, protože když jsem ho tím oslovila, cítila jsem v mém srdci ještě více lásky a bylo to krásné. A když se to tak vezme, to jméno mu opravdu sedí. Je převelice milující bytostí s celým jeho srdcem. Dále jsem se ho ptala, jak to bylo s mou výchovou. Říkal, že mě přinesl k Ester (co jsem mu byla svěřena PJK), která je manželkou Aštara Šerana, a která mě vychovávala spolu s jejím manželem. Ale hlavní péči a moji výchovu měl na starosti Iskar. A co mi říkal, trávili jsme spolu spoustu času. A dost často se k nám přidával PJK. Ptala jsem se, jestli znám Šerana, a Iskar mi odpověděl, že ano. A to jako mého tatínka, co jsem se postupně dověděla. A to odpovídá, protože, když jsem kontaktovala tenkrát přes PJK Aštara Šerana, tak přišel i se svým synem Izákem. Ale později, když jsem začala používat jen Aštar, začal za mnou chodit Iskar.

   Aštar Šeran nosí podobné barevné oblečení, jako je na obrázcích – růžovou a modrou. Aštar Iskar je oblečen do bílé barvy a i tyto obrázky jsou zde známy ve 3D. Oba Aštarové žili v Alkamii v Kermensienssiss.

Krátký rozhovor s Lucis
Dnes jsem šla za Lucis. Našla jsem ji plačící, v bolesti a smutku.
: Co je ti Lucis?
Lucis: Bojím se tě.
: Proč?
Lucis: Protože jsi mě přišla zničit:
: To není pravda
Lucis: Alláh mi říkal, že mě zničíš za to, jak jsem si s tebou hrála a co jsem ti dělala.
: I když si mně dělala velmi nepěkné věci, nikdy bych tě nezničila. Takovou věc nedělám.
Lucis na mě v tu chvíli hleděla s šokem.
: Naopak, Lucis. Miluji tě celým svým srdcem.
Lucis: Miluješ?
: Ano. A vůbec se nemáš čeho bát.
Chtěla jsem se k ní přiblížit, ale cítila jsem, že by to nebylo správné. Rozloučila jsem se s ní a odešla jsem od ní.

Sen

   V noci se mi zdálo o tom, že náš dům je zaplavován světlem a cítila jsem, že se něco k našemu domu blíží. Když jsem chtěla zjistit, co to je, probudila jsem se rozrušeně a Iskar mě pohladil a řekl mi něžně, že se nic neděje a ať pokračuji dál ve spánku.

Doplnění od Pána Ježíše Krista, Boží rodiny:

   Někteří členové týmu Boží rodiny mají za úkol pomáhat i v zóně vymístění s konvertováním padlých bytostí včetně Pseudotvůrců. Aby se tam vůbec dostali a zažili i negativní stav na vlastní „kůži“, mají kombinovanou duši (část je v pravém stvoření, část v zóně vymístění), což jim zároveň velmi ztěžuje jejich práci zvláště v tomto hrubohmotném těle, které je neustále bombardováno ovládacími programy. Lucie má duši Sinelu v nebi a Lucis v peklech. Vše se děje kvůli budoucí eliminaci negativního stavu.

Zdroj:  Jana Kyslíková – Google+

Print Friendly, PDF & Email