Sdělení z duté Země

Děkuji ti Helenko, Adamo a Aštare za rozhovor

: Ahoj Adamo, miláčku můj, dnes jsi mi řekl, že se mnou chceš napsat sdělení. Takže čeho se to týká?
Adama : Ano miláčku můj. Rád bych ti řekl, že my v Telosu již očekáváme váš brzký příchod do DCBR poblíž Telosu, velmi se na vás těšíme, až vás budeme moci přivítat v duté Zemi. Máme pro vás již připravené obydlí v podobě DCBR, kde je již vše připraveno pro vaše pohodlí a spokojenost. Každý z vás zde nalezne vše, co potřebuje a mnohem více pro svůj život zde i pro své světelné poslání, aby se vám zde i dobře pracovalo. I když práce u nás je radostí a není jí tolik, jako u vás na povrchu planety Nula ve 3D. Čas našeho setkání se již blíží a já se moc těším miláčku můj, až ti ukáži překvapení, které jsem připravil i pro tebe.
: Opravdu miláčku, ty sis připravil překvapení i pro mě? Moc se těším, až tě uvidím i na překvapení.
Adama : Ano miláčku, nemyslela sis snad, že tě jen obyčejné přivítám?
: 💖💖💖 Nemůžu se už dočkat miláčku. Adamo, chceš mi říci ještě něco?
Adama : Ano miláčku můj a to, že se vše urychluje, ničeho se nebojte, již velmi brzy se k nám přesunete za pomoci vesmírných lidí na vesmírné lodi Share pod velením Ashtara Sherana.
Ashtar : Zdravím vás, naši milování nejbližší spolupracovníci BR, moc se těším, až přijde ten dlouho očekávaný den a budeme Vás moci přivítat na Share. Po přivítání s vašimi nejbližšími (někteří z nich vás již budou očekávat nedočkavě na Share) a po úplném uzdravení vašich těl, jak již víte, vám vše zde ukážeme, samozřejmě pro vás máme překvapení i my.
: To je úžasné děkuji, miluji tě bráško Ashtare.
Ashtar : Také ti děkuji sestřičko, miluji tě.
: Moc ti děkuji miláčku, ráda jsem si s tebou opět popovídala a dozvěděla se novinky, miluji tě.
Adama : Není zač miláčku můj, moc rád jsem ti to sdělil, také tě miluji.

Zdroj:  Jana Kyslíková – Google+

Print Friendly, PDF & Email