Osobní sdělení Renátky všem

Děkuji Renátko za sdělení

Mé osobní sdělení všem

   Vnímám, vidím a čtu, jak jsou někteří lidičky hodně ve stresu, nedůvěře, v nelásce, ve starostech a nejistotě.

   Mám pro takové jednu hodně velikou a věřím, že od PJK dovolenou, radu.

Lidičky ❤ODEVZDEJTE SE PÁNU JEŽÍŠI KRISTU❤

   Odevzdejte se celým svým srdcem, celým svým tělem a celým svým bytím.

   Vidím, že plno lidí se bojí Lásky, štěstí a radosti. Bojí se být zdraví, v hojnosti a v duchovním bohatství. Lidičky nebojte se zasloužit si to. Odhoďte všechny strachy, utrpení, obavy, nejistotu, nedůvěru a každopádně hlavně nelásku k sobě. Začněte důvěřovat sobě, životu a především PJK. Ano, řekněte ano svému bytí, své lásce, svému srdci, své intuici. Přijměte svou duši a PJK do svého srdce. Což nevidíte tu náruč otevřenou? On na vás čeká. Takových let už na nás čeká a čekal. Odpusťte sobě a duši. Vyfoukněte ze sebe ten těžký vzduch. Jak můžete chtít se vznášet, když vás dolů táhne tak těžký vzduch, který jste ještě nevypustili?

   Vím, o čem tady píši. Já žila jen v tom nejhorším, co může být kromě lásky a pochopení. Neznám obejmutí, pohádky na dobrou noc ani pusu jen tak na tvářičku. Od té chvíle, co jsem se ODEVZDALA PÁNU JEŽÍŠI KRISTU, se mi život otočil o 1000 stupňů 😀.

   Jsem od té doby nejšťastnější bytost na Nule. Žiju ve stálé radosti. Nemám starosti ani problémy. Všechno jsem odevzdala. Nechci se tu vytahovat, to jsem neměla nikdy v buňkách, ale chci pomoci těm, kdo to ještě z nějakého důvodu neudělali. Je to opravdu jednoduché. Nestojí to nic ani čas, který stále nikdo nemá, i když už neexistuje 😀.

DOVOLTE si být šťastní, milováni a milující.
VŽDYŤ JEN KVŮLI LÁSCE JSME SE SEM INKARNOVALI.

   Kéž bych vám mohla poslat aspoň malou ochutnávku toho, jak chutná ODEVZDANÝ ŽIVOT PÁNU JEŽÍŠI KRISTU ❤❤❤

   Děkuji všem za čas strávený nad mými řádky, které pochází z mého ❤

Miluji vás a PJK

Zdroj:  Jana Kyslíková – Google+

Print Friendly, PDF & Email