Organizace mimozemských civilizací, sociální struktura vesmíru

Zpracoval: Ing. IVO BENDA, 16.12.1997

   Organizování mimozemských civilizací se děje na základě toho, jak se řídí Kosmickými zákony, zákony Stvořitele.

   Prvotní Stvořitel (nyní Pán Ježíš Kristus) – Stvořitel NejvyššíBůh Duch je vlastníkem všech vesmírů (jsou jich miliardy). Je to samá prapodstata všeho, základní energie nacházející se ve všech vesmírech, včetně tzv. vakua. Je to energie lásky. Prvotní Stvořitel vlastní všechny informace všech vesmírů. Je to totální vědomí veškeré existence.

    StvořitelOtecBůh je vlastníkem celého Vesmíru, který tvoří láskou a pomocí Kosmických zákonů. Je to inteligentní pole světla, energie lásky, která se rozprostírá po celém Vesmíru a neustále pracuje.  Vše v našem Vesmíru je integrální součástí  Stvořitele.

   Stvořitel vlastní všechny informace našeho Vesmíru. My lidé jsme součástí Stvořitele,  jsme sami stvořiteli, a v budoucnu budeme také tvořit takové vesmíry. Je to totální vědomí našeho Vesmíru.

 

SÍLY SVĚTLA – řídí se Kosmickými zákony

 

Organizace jsou nazývány těmito názvy, je pravděpodobné, že mnohé jsou totožné:

  1)  Duchovní mezigalaktická konfederace (zahrnuje mnoho galaxií)

  2)  Psychická konfederace (zahrnuje mnoho galaxií)

  3)  Interdimenzionální konfederace svobodných světů (zahrnuje mnoho galaxií)

4a)  Kosmická konfederace (zahrnuje mnoho galaxií)

4b) Vesmírná konfederace (zahrnuje mnoho galaxií)

  5)  Sdružení Andromedy (Andromeda council – angl.) (zahrnuje galaxie v tzv. Místní     skupině galaxií)

  6) Galaktická unie (zahrnuje naši Galaxii, tj. Mléčnou dráhu)

  7) Galaktická (Mezihvězdná) konfederace (zahrnuje naši Galaxii, tj. Mléčnou dráhu)

  8) Velká galaktická konfederace (zahrnuje naši Galaxii, tj. Mléčnou dráhu)

  9) Konfederace světů (zahrnuje naši Galaxii, tj. Mléčnou dráhu)

10) Galaktické světy (zahrnuje naši Galaxii, tj. Mléčnou dráhu)

11) Unie deseti planet (zahrnuje naši Sluneční soustavu)

 

   Z těchto názvů používaných ve zdrojích informací vyplývají 4 základní struktury, totožné s prostorovým členěním Vesmíru (je použit vybraný název):

 

 A) Duchovní mezigalaktická konfederace

Psychická konfederace

Interdimenzionální konfederace svobodných světů

Kosmická konfederace

Vesmírná konfederace

 – zahrnuje mnoho galaxií v celém Vesmíru (včetně jiných dimenzí)

 

Universum (Vesmír) je řízen KONCILEM 7 SVĚTEL.

RADA DEVÍTI představuje „Hierarchii celého Vesmíru, všech galaxií“.

   Nejedná se o žádné bytosti, ale o světelné koule, které nemají žádné tělo, protože jsou „totálním vědomím, totální energií“.

   Kosmos je rozdělen na systémové sektory, a ty na jednotlivé sekce. Náš Sluneční systém se nachází ve 4. sektoru = Bela = Quadra. Za ten je odpovědný ASHTAR ARTUR SHERAN (čti Aštar Artur Šeran), který má nejstaršího syna Izáka. Jeho předchůdcem byl OSIRIS, jeho otec. ESTER je ženou Ashtara Sherana.

Duchovním ručitelem naší Galaxie je ORTHON (ORTON).

   Duchovní mezigalaktická konfederace – tyto pozitivní síly jsou vlastníky jednoho světla, které udržuje při životě veškerou kosmickou kreaci.

   Vesmírná konfederace zahrnuje mnoho planet a slunečních soustav včetně velkého množství různých galaxií, jejichž počet nelze ani vyčíslit. Každý člen této konfederace má naprostou svobodu, pokud jeho hlavní úsilí je zaměřeno na službu, kterou může poskytovat těm, kteří ji potřebují. Máme určité předpisy, podle nichž se musíme řídit, podobně jako vy máte určité zákony. Naše zákony žádným způsobem nepreferují některou sluneční soustavu, planetu, hvězdu či galaxii. Ty jsou si téměř všechny rovny, a přesto u nás existuje mnoho různých stupňů civilizací.

   Interdimenzionální konfederace svobodných světů (IKSS) – vedou boj se Silami temna a tento dosáhl konečné fáze. IKSS má na Zemi síť „Pracovníků světla“ a „Mírné revoluce“. Konfederaci vede KONCIL STRÁŽCŮ, galaktické hierarchie, galaktické velení je v souhvězdí Orion.

   Člen této organizace musí mít podepsánu mezigalaktickou dohodu.

B) Sdružení Andromedy (Andromeda council)

 

   zahrnuje galaxie v tzv. Místní skupině galaxií, kde největší galaxií je galaxie v souhvězdí Andromedy (průměr disku 150 000 LY), vzdálená 2 500 000 LY, a 2. největší je naše Galaxie = Mléčná dráha (průměr disku 100 000 LY), a dále cca 30 menších galaxií, rozmístěných okolo těchto 2 velkých galaxií.

   Toto sdružení obsahuje 127 000 000 000 000 000 (biliard) mimozemšťanů, ovládají náš 4. sektor Vesmíru a všechny tyto národy podléhají ústřední vládě VYSOKÉ RADY v souhvězdí Andromedy. Doporučení ústřední vlády národy mohou plnit nebo ne. Plní je a s láskou

   ASHTAR SHERAN je velitel kosmických lodí galaktické konfederace, která má 10 miliónů lodí, a která operuje v sektoru Bela nebo také nazývaného Quadra = 4. sektoru galaktického prostoru, ve kterém se také nachází naše Sluneční soustava s naší 3. planetou Země. Je to velitel 10 000 000 vesmírných lodí kosmické stanice Share. Podle Kumara je na oběžné dráze 100 000 lodí pro případnou evakuaci planety Země. Je to „vrchní velitel“ flotily operující na naší planetě ze základen na Venuši (Nirbua), kde je velitelství. Jeho flotilu také nazývají Galaktický svazek Ashtar. Portla oznámila Georg van Tasselovi příchod Ashtara Sherana. 18.7.1952 přijal 1. zprávu od Ashtara Sherana Georg van Tassel pro prezidenta USA Harry S. Trumana, která obsahovala jasné varování před pokračováním pokusů s atomovými bombami a před použitím vodíkové bomby. Kolem Země krouží 2 mateřské lodě na oběžné dráze Země: Schare, byla 640 km od povrchu Země a Shanchea, která byla 960 km od Země. Schanchea má průměr 2,5 km a Šáre je doutníkového tvaru o délce 42 km (jako velká Praha – sdělil Aštar Šeran) a existuje milión let.

   Ashtar Sheran je vysoká duchovní bytost. Má na starosti mj. příští životy lidí na planetě Zemi (inkarnace).  Jeho otec a také předchůdce byl Osiris,  nejstarší syn se jmenuje Izák. Jeho zástupcem je Izárius.

   Obě lodě zpozoroval Americký vojenský systém sledování kosmického prostoru! Ashtar Sheran nazývá naši zemi SHAN (Spanilá).

   Kontakty mj. se švýcarem Meierem, u nás s Miloslavou Drskovou, Ivo Bendou a dalšími lidmi.

C) Galaktická unie

Galaktická (Mezihvězdná) konfederace

Velká galaktická konfederace

Konfederace světů

Galaktické světy

 

– zahrnuje mnoho slunečních soustav naší Galaxii, tj. Mléčné dráze (průměr disku 100 000 LY)

   Galaktická (Mezihvězdná) konfederace je sdružení cca 2 000 000 (2 miliónů) planet ve statisících hvězdných systémech. Sídlo vedení: Souhvězdí Vodnáře.

Vedení má tuto strukturu:

VYSOKÁ RADA :

GORLOJ – je nejstarší člen Vysoké rady.

MASMEKA TEKAVA PARNEKA – je vysoký duchovní vůdce v této Galaxii, má na starosti všechny tyto bytosti, které se zde inkarnují, jejich životy a další znovuzrozování.

ARAHAT ATERSATA – člen Vysoké rady, který ocenil práci Miloslavy Drskové a Ivo Bendy.

ARTHON  je člen Vysoké rady, bratr Orthona.

VYSOKÁ RADA, skládá se z těchto 2 skupin:

1)  KOLEGIUM MOUDRÝCH (nejvyšší): představuje siderickou diplomacii.

        ORTHON (čti Orton) je duchovním ručitelem naší Galaxie.

2) VESMÍRNÁ ARMÁDA, má 2 složky:

 a) VOJÁCI MÍRU – chrání mír a harmonii ve vesmíru, ochraňují technologicky málo vyspělé planety proti agresi, na přání Vysoké rady a dle potřeby provádí intervenci na planetách.

b) KOSMIČTÍ STRÁŽCI – střeží planety. Pozorují a dohlížejí nad evolucí národů na tzv. rozvojových planetách. (To je nyní případ Země.)   

 

            Kosmické svazky existují na úrovni:

Mezigalaktické – působí v několika galaxiích

Galaktické – působí v 1 galaxii

Mezivesmírné – působí v několika planetárních systémech

Vesmírné – působí uvnitř planetárního systému

 

   POŘÁDKOVÁ SLUŽBA – slouží kosmickým svazkům. Kontroluje určitou oblast i mimo ni. Bojové akce jsou většinou proti nehumanoidním bytostem, které se pokusí dosáhnout svých mocenských cílů násilím. Boj patří k lidskému životu, bez ohledu na to, zda si to přejeme nebo ne.

   Plejáďané z planety Erra mají od VYSOKÉ RADY výsadní právo provádět nejobtížnější operace na Zemi v rámci záchrany lidstva. Naši sluneční soustavu nazývají SOL.

   GUETZAL je velitel celkem 3 stanic na Zemi a všech základen Plejáďanů v SOL. Jeho věk je 464 let, výška 190 cm, má 4 ženy, 6 dětí. Má šedomodré oči a světle hnědé vlasy.

   SEMJASE je zástupce Guetzala, věk 344 let (odpovídá věku 35 let pozemšťana). Otec je Ptaah, její sestra je Pleja. Semjase před 200 lety 7 let vdaná, ale její muž zahynul v cizí galaxii při poškození řídícího systému lodi, která se zřítila na hvězdu. Na Zemi jsou 3 trvale obydlené základny pod zemí: Jižní Amerika – pod jezerem Titicaca, v Asii a v Evropě v jednom horském masívu ve Švýcarsku, zde je 300 let, v 60. a 70. letech  zde bylo 50-300 osob, nyní 7 mimozemšťanů. Je to ale jen zlomek všech základen mimozemšťanů na Zemi.

PTAAH má 770 let, měl 3 děti: Semjase, Pleja, Jucata – nežije.

   PTAAH je velitelem flotily vesmírných lodí Plejáďanů a zaujímá místo JSCHWJSCH (JWHW) (čti išviš) = KRÁL MOUDROSTI. JHWH má nejvyšší možnou míru znalosti a moudrosti, jakou si může člověk osvojit, pokud má ještě hmotné tělo. Vykonává vrchní dozor nad 3 planetami: Erra, Země a neznámá planeta. Dříve se Král moudrosti projevoval jako despotický vladař.

GILLON – vyslanec Galaktického svazku Ashtar.

ITHACAR – nejvyšší představitel planety Mars v Konfederaci světů.

   Největší mateřská loď Plejáďanů z planety Erra, která má průměr 17 km (bez ramen) se také nachází v blízkosti Země.

   Mateřská loď SPECTRA je poblíž země již 800 let, sídlí na ní převážně ŽIDÉ z planety Hoova, má 5 miliónů mimozemšťanů, a jejich krystalové počítače studují každého jednotlivce na Zemi. Všech 5 miliard lidí bylo napojeno poprvé na tyto počítače v letech 1975 – 78 pomocí mozkových vln. Jsou zde v rámci záchrany lidstva. Přistáli před 3 000 lety, Svoji energii získávají z naší Sluneční soustavy. Země je pro ně jakýmsi hřištěm. Přistáli poprvé před 20 000  lety, kdy přiletěli v rámci plánované expedice. Tehdy přistáli v Izraeli u dubu v Mamre v Hebronu, kde se s nimi setkal Abraham. Odtud je původ o božím žebříku, neboť je spatřili sestupovat po žebříku z jejich lodi. nyní chtějí znovu masově přistát.

   Je to několik miliónů let stará civilizace. Od té doby poskytují lidstvu poučení vždy po 6 000 letech, naposledy v Egyptě před 3 000 lety. Délka života je 1 milión let, nemají již inkarnace (smrt a narození), ke Stvořiteli se přibližují jen v myšlence, nikoli inkarnací, jak to děláme my (nás čeká ještě minimálně 100 000 inkarnací, než dosáhneme jejich duchovní úrovně). Sídlí tam nebo mají kontakt na RADU DEVÍTI, kteří představují  „Hierarchii celého vesmíru, všech galaxií“. Rozdělovali úkoly pro různé civilizace. Nejedná se o žádné bytosti, nýbrž o světelné koule, které nemají žádné tělo, nýbrž jsou „totálním vědomím, totální energií“. Už před milióny lety vytvořili androidy. Planeta Hoova se nachází ve Velké galaxii v Andromedě, kterou nazývají Atrancia.

   Mateřská loď z planety Aenstria, je to vesmírná mezigalaktická loď o průměru 700 km, výška oběžné dráhy 30 000 km, velitelkou je ELYENSE = LYA. Její posádkou je 5 miliónů mimozemšťanů, z toho 3/4 z planety Aenstria v galaxii v Andromedě, zbytek je z planet Aurigea a Mentaka ze souhvězdí Orion. Hlavním posláním je příprava na pozemský život. Je zde60 % žen, mezi nimi Meyae a muž Karné. Na Zemi mají Síly světla přes 2 milióny svých lidí, kteří nenápadně žijí mezi pozemšťany s úkolem záchrany lidstva, tj. monitorovat životní a psychické prostředí v místě svého působení,působit na okolí harmonicky, v lásce a v míru. Jen 2 % těchto mimozemšťanů své úkoly splní na 100 % vzhledem k obtížnému prostředí a také vzhledem k napadání Silami temna. Je to jejich naprosto dobrovolná činnost, kterou dělají z lásky k pozemskému lidstvu.

  Lya řekla, že náš svět je privilegovaným místem, shodly se na tom téměř všechny civilizace, které se námi zabývaly.

 

Základny na Zemi:

   EL DORADO = MĚSTO ZLATÉHO SLUNCE – založeno před 75 000 lety VESMÍRNÝMI MISTRY a existuje současně na 7 dimenzích.Základen je velké množství, hlavně pod mořem, protože tam není znečistěný vzduch. Pokud jsou odhaleny, Síly světla je opouštějí. V Jižní Americe je 10 „Trvalých základen“ Sil světla.

 

Základny ve Sluneční soustavě:

   Existuje 50 základen ve fyzické dimenzi ve Sluneční soustavě kromě planety Země.                                

 

D) UNIE DESETI PLANET

 

– zahrnuje naši Sluneční soustavu

RADA MOUDRÝCH – spravují naši Sluneční soustavu včetně Země.

ADONIS  – kosmický mistr, koordinátor všech mimozemšťanů Sil světla na planetě Zemi, který patří k 5. dimenzi. Je to nejvyšší koordinátor z rodu Jana, který přinesl světlo Zlatého slunečního orla na Zemi. Má ženu MIRIAM.

   Síly světla mají „Plán záchrany lidstva“, který zahrnuje řadu stupňů (obálek, trub), včetně nejhorší alternativy – záchrany vybraných jedinců (na základě tzv. duchovního třídění) a planetu Epicot. Je to krásná mladá a úrodná planeta nacházející se v naší Galaxii (sdělili Koldasané). Dnes je touto planetou Jupiter v 5. dimenzi, kde je již vše připraveno (sdělil Sol-tec, viz bod 130. Sdělení 14.).

   20.2.1954 přistálo 5 lodí z planety Eisa (2 doutníkové a 3 diskovité) na americkou leteckou základnu Muroc AFB (dnes Edwards AFB), kde mimozemšťané (blondýni) od obří hvězdy Betelgueze ze souhvězdí Orion navrhli tehdejšímu prezidentu USA Eisenhoverovi nový řád, který by respektoval kosmické zákony, odstranil by provždy války, hlad, ekologické problémy, nedostatek energie a veškerou diskriminaci velké části pozemšťanů, a současně by se umožnilo pozemské civilizaci vstup do výše uvedených organizací Sil světla. Toto bylo odmítnuto.

   Pozemské lidstvo pochází původně z Plejád a Plejáďané sami ze souhvězdí Lyra z planety u hvězdy Vega, tento lid se nazýval PLEIONE a vznikl ze zvířecích předků již před 30 milióny let. Tehdy na naší planetě teprve vznikali první primáti nadčeledi HOMINOIDEA, rody: AEGYPTOPITHECUS (před 28-30 mil.lety), PROPLIOPITHECUS (před 30 mil. Lety) a OLIGOPITHECUS (před 32 mil. Lety).

  ADAM KADMON je název, který používají mimozemšťané k pojmenování Pozemské rasy. Je to univerzální archetyp člověka, jedinci byli vybráni ze všech částí Galaxie, aby osídlili Zemi. Adam Kadmon vznikl postupným křížením celkem 8 ras na Zemi, z toho je jen 1 původní pozemská „zvířecí“ (nyní černoši), jejíž stáří je jen 2 milióny let.. Dalších 7 ras je mimozemského původu a jejich stáří je až 30 miliónů let. Vodítkem je jazykový základ:

*) BRO – primitivní prajazyk pozemšťanů.

Mimozemské zásahy (křížení):

1) WESTAN – vznikly všechny africké jazyky.

2)  TRIDIN – vznikly všechny indické jazyky a také ostrovní jazyky jižní a střední polokoule.

3)  ARIN – vznikly všechny jazyky germánské, indogermánské, latina, angličtina a keltské jazyky aj. Nordická rasa pochází z planety Ashand.

4) HEBRIN – vznikla asyrština, arabština, hebrejština, babylónština, aramejština aj. Židovská rasa pochází původně z planety Hoova.

5)  KIDAN – vznikla čínština a japonština.

6)  BAMAR – vznikly australské, blízkovýchodní a osmanské jazyky.

7)  SUMAN – vznikly jazyky mínojské (z nichž se vyvinula řečtina), atlantické, gobánské, sumerské, limurské aj.

   Jedním z důsledků mimozemského křížení je vznik Cromaňonského člověka před 30 000 lety, což je již současný moderní člověk Homo sapiens sapiens.

   Jiným důkazem této skutečnosti je, že 3/4 pozemšťanů má Rh faktor krve plus (shodný znak s genetickými předchůdci – Makak Rhesus), 1/4 pozemšťanů má Rh faktor krve mínus, což je důsledek křížení s mimozemskými rasami. Američtí vědci tento fakt vzali na vědomí, co jim to bylo sděleno jednou skupinou mimozemšťanů.

   Planeta ZEMĚ je jednou z nejméně rozvinutých planet této Galaxie, na níž přichází duše, aby se jim dostalo poučení. Tragédií této planety je její fyzická hustota. Je jako  bažina, je zatuchlá a bytosti v ní uváznou. Mimozemšťané Sil světla učiní s naší pomocí z ní lehčí planetu. Energie, která z ní vychází, bude vysílána do Vesmíru a bude přispívat k tomu, aby se povznesla úroveň vědomí jiných planet. Pomalý vývoj na Zemi v současné době brání evoluci Galaxie a dokonce celého vesmíru. Země je pro některé civilizace hřištěm, mateřskou školkou, genetickou laboratoří, ale i důležitým místem pokroku celého Vesmíru. Operuje zde cca 400 civilizací, z toho 6 velmi intenzivně a plánovitě. Z toho 4 jsou z organizace Sil světla, což jsou Plejáďané (planeta Erra), Hoované (planeta Hoova), Aenstriňavé (galaxie Andromeda) a „Blondýni“ (planeta Eisa u hvězdy Betelgueze).

 

SÍLY TEMNA – neřídí se Kosmickými zákony

 

  Jedna velmi mocná a velká organizace na Zemi chce zabránit utváření vědomí. Brání lidem největšímu objevu v dějinách lidstva, totiž ve zjištění, že by bylo chybou hledat boha někde mimo, a že Bůh (Stvořitel) je vpravdě v nás samých, v každém z nás. Brání tomu, abychom pochopili schopnost žít společně se všemi lidmi v lásce a porozumění. Síly temna brání šíření informací, aby si uchovaly moc nad lidstvem.

   Síly světla mají jistý plán do budoucna, a Síly temna chtějí zabránit seznámit lidi s tímto plánem. Planeta Země zůstala stát ve svém postupném vývoji a „zlé síly“ z ní učinily tmavou ohroženou planetu. Materialisticky orientované negativní síly se sklonem k sebezničení blokují náš pokrok mezinárodně (meziplanetárně) izolovaným způsobem myšlení, práce a života na Zemi. Jsou zde 300 000 let a mají být svrženy v nejbližší době. Jedněmi z nich jsou „Ještírci“. Imperiální aliance má své „Pozemské vojsko“ v podobě celosvětového spiknutí „iluminátorů“. Zničili planetu Maldek = Faethon, a napadli základy na Marsu, zničili civilizaci Atlantidy, jíž jsme my pozemšťané nyní pokračovateli na Zemi.

   Lidé na planetě Zemi přitahují Síly temna z celého Vesmíru jako magnet svými negativními myšlenkami – hrubými vibracemi podle ezoterického zákona, stejné přitahuje stejné !!!!!

   Když lidé planety Země změní své myšlení a chování ve smyslu lásky a pokory, těmito jemnovibračními energiemi (impulsy) přitáhnou Síly světla a odpudí Síly temna.

   To samé platí o masových sdělovacích prostředcích (televize, rozhlas, tisk).

Zdroj: http://www.vesmirni-lide.cz/svetelna_knihovna/htm/cz/cz_kniha_rozhovory_1_sdeleni_301_378.htm

Print Friendly, PDF & Email