Útok na Gaiu

Děkuji vám Thoro a Siri nejen za sdělení a modlitbu, ale i za účinnou pomoc a spolupráci.

   Před chvílí jsme cítily bolest a smutek z Gaii. PJK a Asgard nám řekli, abychom se vrátily na to místo Jinsei, i když jsme se odtamtud jen před pár minutami vrátily. Slyšely jsme volání Gaii o pomoc. Nám oběma se udělalo nevolno. A když jsme přicházely na to místo, cítily jsme narůstající tlak proti nám, jako by nás někdo tlačil zpět. Když jsme přišly na to místo, zaznamenaly jsme změnu energie, která se udála během pár minut od doby, co jsme byly pryč. Na místě jsme vytvořily propojení s Gaiou a zároveň s vyššími dimenzemi. A Gaiina energie se začala stabilizovat.

Na otázku: „Co se stalo?“
Gaia odpověděla: „Šlo o šokovou vlnu negativní energie.“

   Pak kolem štítu chránícího to místo začalo opět pochodovat Trio a nadávat, jako třeba „Zpropadená dvojčata“, což ucedil Alláh, a nás obě to dost pobavilo. Pak následovalo dalších pár nevybíravých výrazů a výhrůžek, jako vždycky. Pokud jde o ten útok, tak víme jen tolik, že jsme cítili jakoby Gaia vyzařovala přebytky energie, ale přitom její pocity byly spíš naprosté vyčerpání, přepětí, smutek a bolest, což si dost odporuje. Bylo to jako přehřátí. Nyní je nad námi loď vesmírných lidí, jako tomu bylo už několikrát předtím a dodává energii Gaii. Víme, že jádro nebylo narušeno, ale šlo o změnu energie na povrchu. V zásadě to znamená vyvolání pnutí mezi energií povrchovou a energií v jádře. Jakoby se pokoušeli dosáhnout opačného náboje vnější energie. Na místě jsme opět přečetly modlitbu k PJK a nyní prosím všechny, kdo chtějí chránit tuto planetu a milují Gaiu, aby se přidali k modlitbě tady a teď, když toto čtete.

   Náš Pane Ježíši Kriste, prosíme Tě o pomoc pro naši planetu Gaiu ve třetí dimenzi těžce zkoušenou. Prosíme Tě, pomoz nám sjednotit co nejvíce lidí a tvorů pro její ochranu a pomoc. Děkujeme, že chráníš Gaino srdce a vždy nás včas upozorníš, abychom mohli přiložit ruku k dílu. Děkujeme ze možnost spojovat se s planetou pro všechny tvory. Děkujeme za to, že víme o Gaině duši, že je živá a můžeme s ní mluvit. A děkujeme za všechnu pomoc a lásku, kterou nám dáváš Ty, Stvořiteli všeho a všech i ostatní vesmírní lidé, bez kterých bychom se zde rovněž neobešli. Děkujeme Pane Ježíši Kriste za vše, co děláš a že tu jsi s námi, jak v našich srdcích a ve všem, tak i v hmotném těle Jany.

   Milujeme Tě/Vás oba.

Zdroj:  Jana Kyslíková – Google+

Print Friendly, PDF & Email