Nečekané setkání

SDĚLENÍ LUCIE (JMÉNO JE ZATÍM UTAJENO)

   Včera, 26. 3. jsem se nečekaně setkala s Alláhem, Nechtar a Temrorem. Byla jsem zkontrolovat štíty kolem Gaii, když jsem zahlédla Trio s jeho následníky. Kontaktovala jsem otce a PJK, protože se mi nelíbilo, že byli blízko Gaii, a tak jsem se raději stáhla. Po nějaké době jsem se byla podívat, co dělají a vzdálila jsem se dál od Gaii. A to jsem neměla dělat. Myslela jsem si, že všichni Pseudotvůrci odešli, ale nebylo to tak, jak jsem brzy zjistila. Když jsem se chtěla vracet, uvědomila jsem si, že se ke mně blíží Trio. Nejdřív jsem chtěla odsud co nejdříve utéct, protože jsem se s nimi nechtěla setkat. Ale otec Aštar s PJK chtěli, abych tam zůstala a setkala se s nimi a že není důvod toto setkání oddalovat. Říkali, že budou pod jejich ochranu. A to také po celou dobu, co jsem s nimi mluvila, dělali. Oba do mě vlévali energii a říkali, že si vedu dobře. Otec s PJK chtěli vědět, jak si mé duchovní tělo bude vést poté, co ho vyléčili a to setkání byla zkouška, jak si povedu v tváři v tvář s nimi.
   Byla jsem ztuhlá a nervózní, když se viděla, jak se ke mně blíží. Ale otec s PJK mě uklidňovali a já jsem cítila jejich energii, kterou mi posílali, jak prochází tělem.
   Když byli nedaleko ode mne, zastavili se. Delší dobu jsme se na sebe dívali. První promluvila Nechtar.
Nechtar: Jsi mi velmi povědomá. Někoho mi připomínáš? Kdo jsi?
: Nestačila jsem odpovědět.
Nechtar: Nejdřív na mě vytřeštila oči a pak zařvala nenávistí ke mně. Už vím! Na tvůj ksicht se nedá zapomenout! To, že jsi s Alláhem přetrhala pouto, to pěkně schytáš! Nenávidím tě! Těším se, až se mi dostaneš do rukou, abych tě zničila!
Temror: Dívám se, že jsi Nechtar pořádně vytočila. A mě jsi překvapila. Myslel jsem si, že si ponecháš pouto s Alláhem, abys věděla, co chystáme na vás.
: Nejdříve jsem si toto pouto chtěla nechat. Ale když jsem zjistila, že díky tomuto poutu byste se mnou manipulovali, poprosila jsem PJK o jeho přerušení.
Temror: S jeho chladným hlasem. Myslíš tím manipulaci, která ti našeptávala, abys na Gaie zůstala.
: Ano.
Nechtar: Zasyčela na mě. Za to tě nenávidím. Moc jsem se těšila, až mi padneš do rukou a budu si moci dělat s tebou takové věci, které jsem si pro tebe speciálně připravovala věky.
: Udělalo se mi z této myšlenky, co mi ukazovala, mdlo. Ale hned jsem ucítila energii od otce s PJK.
Alláh: Jak se ti líbilo, když jsem tě uvěznil a přikázal dělat na tobě pokusy? Kdyby si zpropadený Aštar a jeho lidé pro tebe nepřišli, stala by ses prvním naším nadčlověkem.
: Odpověděla jsem mu klidně, protože jsem byla zachráněna a vyléčena, takže mi nemohl ublížit, když o tom mluvil. Bylo to poučné a díky tomu víme, co plánujete. Děkuji za to.
Alláh: Vidím, že tobě to nestačilo, zasyčel na mě.
: Dívala jsem se na něj klidně a beze strachu a to ho a ostatní dráždilo.
Alláh: Víš o tom, jak jsme tě využili, abys do Gaiina nitra přinesla náš virus, který jsme do tebe dali a aktivoval se, až bude v nitru Gaii? Ani nevíš, jakou radost nám udělalo, když jsme zjistili, že náš virus funguje a Gaia za chvíli zdechne. Kdyby tam nepřišly ty dvě (Thora a Siri), tak by se to povedlo. K čertu s nimi! Zasyčel.
: Moc dobře o tom vím, na co jste mě využili a co jste udělali Gaie.
Temror: Necítíš se za to zodpovědná a vinna?
: Ne. Gaia byla zachráněna a já jsem se poučila.
Alláh: Jak se ti líbí tvůj milovaný nový Endriss.
: Chvíli jsem z jeho otázky byla zmatena a zaskočena, ale ucítila jsem energii, která mě uklidnila a pomohla, abych byla schopna odpovědět v klidu. Jakého nového Endrisse máš na mysli? Znám pouze jednoho, kterému patří mé srdce a láska. Tím novým Endrissem jsi myslel sebe, Alláhu?
Alláh: Koho jiného.
: Milovanému Endrissovi se vůbec zdaleka nepodobáš. To, že vypadáš jako on, pro mě nic neznamená. Má láska k němu je stála a věčná.
Alláh: Uvidíme, co budeš říkat na to, až uvidíš, co se v jeho podobě bude dít za příšerné věci a zvěrstva v mém jméně. Přiměji tě, abys trpěla. Ani si nedovedeš představit, jak tě převelice NENÁVIDÍM!
: Ani jsem nestačila odpovědět, když Nechtar pokračovala.
Nechtar: Už se těším na to, až tě uvidím zničenou, zlomenou a opuštěnou. Kdo by s tebou jako ty byl. Uvidíš, že tě jednou všichni opustí za to, co jsi udělala Gaii, ty jeden přenašeči viru!
Temror: Ještě za námi přilezeš na kolenou a budeš nás prosit, abychom tě přijali do našich řad jako otroka.
: Lžete! Nemohla jsem vydržet jejich lživé řeči. Ale hned jsem se uklidnila a řekla jsem klidně. Moc dobře vím a věřím PJK, otci, rodině a ostatním, že mě nikdy neopustí, protože je velice moc miluji a jsou v mém srdci!
Allah: Sama uvidíš.
A s těmito slovy se obrátili a smějící se odešli. Tento rozhovor mi dal velice moc zabrat, protože se Trio snažilo do mě zasadit nedůvěru v ty, které z celého srdce miluji a věřím jim. Děkuji otci a PJK, že mi pomohli s napsáním tohoto sdělení.

Zdroj: Jana Kyslíková – Google+

Print Friendly, PDF & Email