Životní forma vakcíny COVID: Polský lékař našel „věc“ v dávce Pfizer Comirnaty

Zveřejněno 12. října 2021
Autor: Makia Freeman

Další podivná životní forma COVID vakcíny

byla objevena pod mikroskopem, tentokrát z hliníku a uhlíku. Objev učinil polský lékař Dr. Franc Zalewski. V celé své videoprezentaci ji nazývá „ta věc“. Našel ji v dávce vakcíny Pfizer Comirnaty, v jedné ze tří lahviček, které zkoumal. Objev Dr. Zalewského navazuje na výzkumy mnoha dalších nezávislých lékařů, vědců a výzkumníků (Dr. Robert Young, Dr. Carrie Madej, Dr. Zandre Botha a Dr. John B.), kteří rovněž zjistili, že COVID vakcína obsahuje nejrůznější pochybný a přímo hrůzný obsah – grafen, nanokovy, PEG (polyethylenglykol), parazity, samohybné tvory s chapadly, syntetická vlákna a syntetické samosestavitelné kruhové struktury.

Životní forma COVID vakcíny: „Věc“ z hliníku, bromu a uhlíku

Co je to tedy ta věc? Podobně jako to, co Madej našla pod mikroskopem, je to jakýsi syntetický tvor s chapadly. Zalewski to přirovnává k něčemu ze sci-fi filmů, včetně Matrixu, kde se vyskytovala entita, která „létala, měla chapadla a připojovala se k jiným věcem“. V tomto případě Zalewski „věc“ pečlivě změřil a zjistil poměr její hlavy k nohám (hlava 20 mikronů/mikrometrů k nohám 2,5 milimetru, což odpovídá poměru 1:125). Domnívá se, že ta „věc“ bude růst a vyvíjet se v tělech lidí, což komentuje:

„Zdá se, že to má hlavu a tři nohy… Nebylo to stvořeno, aby to jen tak sedělo a nic nedělalo… Je to forma života… Vyrostlo/vyvinulo se to za čtyři dny… Je to rostlina? Prach? „Bytost“ daná lidem ve vajíčkách v plodném/vhodném prostředí. Někde poblíž by mohl být nějaký druh signál, který by způsobil, že tato bytost začne žít. Stejně jako semínka šišek nevyrostou, pokud nebudou ve vhodném prostředí na úrodné půdě, tak i „ta věc“ se zřejmě nepohybuje. Možná je dřímající/spící… doufám, že se to neaktivuje.“

Zalewski také zdůrazňuje, že viděl více než dost těchto tvorů, čímž vyvrací veškerá tvrzení, že šlo jen o náhodu. Skutečně, při všech objevech, které byly nyní učiněny a které jsou doloženy mnoha snímky z mikroskopu, mohl by někdo, kdo se na tyto důkazy osobně podíval, stále věřit, že se jedná o nějakou obrovskou náhodu, a ne o chladnou vykalkulovanou transhumanistickou agendu? Zalewski naznačuje, že grafen ve vakcíně působí jako jakási potrava nebo katalyzátor pro „věc“, protože vakcína obsahuje vajíčka „věci“, která se zřejmě líhnou v přítomnosti grafenu.

Další video tvrdí, že ukazuje v reálném čase samoskládající se grafen ve vakcíně společnosti Pfizer.

Nezávislá analýza COVID vakcín pokračuje po celém světě. Když už je řeč o společnosti Pfizer a grafenu, koluje další video (s německými titulky), které tvrdí, že ukazuje obsah vakcíny společnosti Pfizer pod mikroskopem. Video začíná spoustou malých bílých teček nebo bodů a také několika černými. V průběhu je vidět, jak se body pomalu spojují a vytvářejí čáry, což posiluje klíčové téma syntetických forem života obsažených v COVIDových ne-vakcínách: samosestavování.

COVID vakcína je nástrojem bioterorismu a transhumanismu

Propaganda NWO (Nového světového řádu) prosazuje myšlenku, že je třeba se bát nové hrozby bioterorismu a že vás vláda zachrání a ochrání. Na bioterorismus si skutečně musíte dávat pozor, ale vláda bude tím, kdo ho bude páchat, nikoliv mu bránit. Skutečný bioterorismus není způsoben nějakým vymyšleným virem, ale spíše kontaminovanými falešnými vakcínami s děsivými syntetickými parazity, kteří se podle důkazů mohou sami sestavit, sami se množit a rozrůstat se v lidském těle.

Zalewski několikrát poznamenává, že lidé si COVID vakcínu vzali dobrovolně. Dobrovolně. A mnozí z nich nyní budou pravděpodobně ve svém těle přechovávat formy života na bázi hliníku. V současné době se rychle objevuje mnoho informací odhalujících obsah COVID vakcín. Doufejme, že tyto informace budou sdíleny po celém světě a pomohou svou děsivou povahou ukončit podvodnou epidemii COVID rychleji, než by jinak skončila. Doufejme, že těm, kteří byli naprogramováni mainstreamovým vyprávěním nebo kteří jsou stále na vážkách, dojde poznání, takže se probudí ze spánku a pochopí, co se zde skutečně děje.

Zdroj:  https://thefreedomarticles.com/covid-vaccine-life-form-aluminum-carbon-pfizer-comirnaty-shot/

 

Print Friendly, PDF & Email