Hovory s PJK 3

DĚKUJI TI TOMÁŠI DOLEŽALE

25.1.2017
Já: Máme dnes něco nového? Prosím tě.
PJK: Ano máme. Viděl jsi, že dochází k propojování informací více do sebe a v sobě, četl jsi příspěvky od světelných pracovníků a dávají ti spojení. Vidíš, jak je vše dobře načasované. Info světelné se spojuje více a více. Neviditelný internet duší, který tady je bez ohledu na to, kde jsi, jak jsi četl sdělení o akáši kronice a jejím propojování.
Já: Ano zajímavé informace i obrázky dnes. Jen někdy to smetí mezi tím, než si najdu správný pohled. Ačkoliv vidím, že se vše zrychluje, cykly se zkracují, mohu očekávat něco nového PJK?
PJK: Ano, doba se zkracuje v cyklech a jednotlivé cykly se více a více propojují v sobě i do sebe. Vyzařuj lásku a třiď informace v mysli. Očekávej v klidu nová znamení, nové vize, nová spojení, nové dary. Připravuj se na převibrování a nedělej si starosti s tím co a jak. Prostě si uvědomuj přítomnost. Nic není absolutní v relativním světě.
Já: Převibrování? Dobře nebudu si s tím dělat starosti, prostě to nechám projít duchem,duší i tělem.
PJK: Víš, že čas hrát roli nebude. Odmysli si časové vzorce s tím spojené. Lásku do nich pusť, ať ti cestu zjeví.
Já: Ano, vše je stále rychlejší. Mám se spojit s Pseudotvůrci? Myslím komunikačně? Zda- li je od nich něco důležitého k projednání?
PJK: Klidně se s nimi spoj, jsi v bezpečí.
Já: Dobře, mám pocit, že mi chtějí něco ukázat, respektive odhalit fungování ovládacích programů (vidím je detailně popisované). Proč se tolik otevírají v poslední době, prosím tě? Něco se v nich změnilo, nebrání se, ani neútočí, jsou více otevřenější.
PJK: Ano jsou, nebrání se, ani neútočí, protože vědí, že nemohou, nemají na to sílu, vědí, že by to bylo plýtvání. I na ně dopadá zákon karmy. A jednak proto, že se nyní učí být více otevřenější. K jejich objevení se na této planetě je to pro jejich roli potřebné.
Já: Chápu dobře, že se učí být hodnými na lidi? Taktika vlk v rouše beránčím?
PJK: Ano správně, vědí, že musí získat tvář před lidmi, jinak nepochodí.
Já: Tuto informaci už jsem tušil dřív, že se to začne projevovat. Teď poznávám, že jsem přímo u toho. Co mi k tomu PJK můžeš poradit, jak jednat, či nejednat s nimi? Jak pokračovat?
PJK: Je výborné Tomáši, že se o tom radíš přímo se mnou. Jak víš a uvědomuješ si zpětně, byl jsi připravovaný na tuto variantu jednat s nimi, od r. 2011 jsi tím několikrát prošel přes nesčetné úhly pohledu. Proto to cítíš dobře. Nic neočekáváš, jsi neutrální a hlavně víš, s kým jednáš, to ti dává jistotu, že jim nepropadneš, protože víš, co chtějí. A nic si z nich neděláš. Proto s nimi klidně jednej dál, i tento úkol je dočasný po jistou dobu. Vždy tě vedu a pomáhám.
Já: Ano uvědomuji si vývoj od jejich útoků přes obranu po současnou neutralitu ke mně individuálně.
PJK: Ano, vědí, že s každým útokem proti tobě by jen plýtvali energií, nemají jí nazbyt, zvláště když vidí, že každý útok je neúčinný. Mnohdy tě paradoxně velmi posílil. Snaž se stále vyzařovat lásku a světlo. Tvé úkoly vždy ucítíš, uvidíš, vyciťuj láskyplným srdcem. Vše pokračuje dobře.
Já: Ano budu s láskou pokračovat.
PJK: Ano, vše je jak má být, jste přímo ve středu dění. Což je pro vás neocenitelnou zkušeností. Máte plnou ochranu a vedení.
Já: Moc ti děkuji, mám tě rád PJK.

Zdroj: Jana Kyslíková – Google+

Print Friendly, PDF & Email