Hovory s PJK 2

DĚKUJI TI TOMÁŠI DOLEŽALE ZA POKRAČOVÁNÍ ROZHOVORU

24.1.2017
Já: Ahoj, můžeme mluvit?
PJK: Ano jistě.
Já: Uvědomuji si, že před převibrováním do 5D bude další život pokračovat bez lidského těla.
PJK: Ano velmi dobré uvědomění. Právě včas. Život v páté dimenzi je život bez pseudotěla.
Já: To je super. Pamatuji si volnost a svobodu při plném energizování těla, kterým jsem dříve procházel, byl to skvělý pocit.
PJK: Ano, já vím, pomáhali jsme ti s tím. Tyto pocity budou stále u duplikátu ( +5D tělo). Nikdy nekončící, stále svěží, neúnavné, čivé, mládí, jaké bude kdo chtít, čistá telepatie, bez zatížených genů od zóny vymístění, neodumírající, krásně zářící, láskyplné, plné projevení sexuality, duch – duše – tělo. S doživotní zárukou ode mě Pána Ježíše Krista.
Já: (smích) Děláš si legraci.
PJK: Ano dělám. Teď vážně, je 100% čisté a tím 100% myslím 100% bez ohledu na to, jestli ještě existuje negativní stav nebo ne.
Já: Ano, já vím, prožil jsem ty pocity oddělenosti od lidského fyzického těla, nepopsatelné.
PJK: Ano, ale pokaždé, ať po kratší či delší době, ses musel vrátit do fyziky.
Já: Ano, proto se těším na to, jakmile už nebudu muset do fyziky.
PJK: To se nechce nikomu, kdo pozná tento zážitek na vlastní kůži. Teď k tomu, co vše má, respektive nemá fyzické tělo od Pseudotvůrců: má jen 2 šroubovice DNA, rozdělený mozek, zatížené geny (zvířecí zkombinované s lidskými) má velmi omezené spojení s duchem a duší, řídí ho lidské ego, podléhá času velmi rychle, životnost je cca 70 let a to prakticky ve velmi zastaralém stavu. Nic v něm prostě nefunguje dobře. Dá se napravovat prací na sobě a částečně ho očišťovat jistými postupy. Zcela odpadá až po převibrování nebo smrti fyzického těla.
Já: Ano vím. A duplikát ? Co o něm, prosím tě?
PJK: Duplikát je plně funkční, nikdy nestárne, je 100% živý, všechny čisté geny a telepatie jedou na 100%, cítíš se v něm jako doma, nikdy nebolí, neobsahuje vůbec nic z toho, co je zfabrikováno v lidském těle. Životnost tisíce až desetitisíce let.
Uč se představovat, vizualizovat a vyciťovat život bez lidského těla a napojovat se na život v duplikátu.
Já: Ano budu provádět. Jsem velmi rád.
PJK: Ano jistě, vše stíháš řešit. Jsi na tom dobře, i když jsi stále v lidském těle. Pseudotvůrci prostě nic dokonalého nevymyslí a nevymysleli. Dají ti vědět, tvá duše s nimi má v plánu další rozhovor, já budu u toho.
Já: Ano vím, moc ti děkuji za povídání, s láskou Tomáš
Pošlu to dál .

Zdroj: Jana Kyslíková – Google+

Print Friendly, PDF & Email