Meghan: falešné těhotenství a porod?

Sepsal Orgonet dle internetových zdrojů uvedených v článku
9. 5. 2019

V posledních dnech jsem se trochu bavil sledováním významné události v britské královské rodině – narození potomka vévodů ze Sussexu, Harryho a Meghan. Samozřejmě že je to velká mediální show, předstírající a zastírající různé pravdy a nepravdy, tak jak se to hodí či nehodí illuminátské královské rodině. Protože u nás se o tom moc nepíše (kromě povinného mediálního dojetí nad tím drobečkem), tak se rád podělím o pikantnosti.

Falešné těhotenské břicho?

 (Falešné těhotenské bříško se snadno sežene v obrovském výběru, až jsem žasnul, kdo a k čemu to může potřebovat – holt tomu nerozumím; kdo by si chtěl vybrat, tak třeba tady. Nejznámější značka je Moonbump, viz foto výše.)
(Omlouvám se za kvalitu fotek níže, jsou to prinstcreeny z videí, nechtělo se mi to až tolik hledat. Ale na videích uvidíte nesrovnalosti ve velikosti břicha zcela zřetelně)(Videa například Meghan Markle Faked Her Pregnancy;   Meghan´s Magic Bump Appears and DisappearsRoyal „Birth“ Has Been One Of The Biggest Scams Of This Century).

Foto: Příchod na jakousi oficiální událost v Londýně s břichem, odchod o  pár hodin později bez břicha. 

Foto níže: Aj! Nějak se jí to vyhrnulo nahoru…

Foto níže: v prosinci 2018 bylo břicho o poznání větší než v lednu 2019.

Lidé na Twitteru měli legraci rovněž z toho, jak Meghan své bříško neustále objímá, drží, a odhrnuje z něj kabát, a dívá se, kdo se dívá :-))). Jedna z reakcí: „My už to víme, že jsi těhotná, tak si to břicho nemusíš pořád držet.“ (Drží si ho předpisově, jak v katalogu Moonbump, viz foto nahoře.)

(Meghan si holt buď nenechala poradit, která velikost se právě hodí k jejímu „stavu“, anebo měla jedno v prádle, tak vzala jiné, atd. … Když si zadáte do googlu třeba „Meghan magic baby bump fake pregnancy“, tak najdete dokumentů ještě daleko více…

Já tomu na základě výše uvedeného naprosto věřím, že to její břicho bylo falešné….


Proč by Meghan předstírala těhotenství?

Pár názorů z Twitteru a youtube:

Meghan (37) je již za zenitem plodnosti; tiskem prošly loni její pochyby, zda bude moci zplodit či donosit dítě. V tom případě by bylo zcela normální, aby pár použil náhradní matku a, veřejnost by to klidně zkousla. Ale asi by to bylo pro královskou rodinu nepřijatelné, aby její člen přišel na svět takhle. (Samozřejmě konspiracionisté pátrají po oné náhradní matce, viz Video: Je tohle náhradní matka?)

Použití náhradní matky by vysvětlovalo, proč Meghan (37) až do konce těhotenství byla obrazem zářivého zdraví, štíhlá, nepřibrala nikde, ani v obličeji, žádné těhotenské potíže, nosila až do porodu ty nejvyšší podpatky (a to prý je anatomicky nemožné, aby žena v 8. měsíci šla na těchto podpatcích … nevím, ženy, řekněte…) Vymýšlela si přirozený domácí porod , do vody … (to by jí tak určitě královští lékaři dovolili, v tom věku se spíš čekají rizika.) V pohodě cestovala, letadlem, vůbec se nešetřila (Nový Zéland, Fiji, kamsi do Afriky, kam se nastávající matky bojí kvůli viru Zika).

A co praví „hard“ konspirační teorie, ke které se mimochodem přikláním, protože jsem toto téma i dříve sledoval a zde na blogu o tom psal?

Praví, že Meghan i Harry jsou transgenderové (stejně jako všichni ostatní členové britské královské rodiny, i všech ostatních illuminátských rodin ve světě – např. Obamovic rodina, Trumpovic rodina, atd.) samozřejmě nemohou mít potomka přirozeným způsobem, ale před světem se musí tvářit jako „normálové“. (Je docela možné, že illuminátští potomci se ani nemusí rodit z lůna matky jako normální děti, ale umějí je vyvíjet v umělém prostředí.)

Transgenderové páry mohou mít teoreticky dětí, pokud si osoba narozená jako žena, ale představující v páru muže, ponechá dělohu. Pak to dítě může nosit, ale nemůže/nechce se s tím jako chlap samozřejmě chlubit na veřejnosti a musí se na příslušnou dobu někam schovat. (Stalo se prý v někde v Hollywoodu.) Přístupnější řešení je ta náhradní matka, či (pro nás normální smrtelníky nepředstavitelný) umělý vývoj dítěte v umělém prostředí.

Pro illuminátské rodiny je změna pohlaví běžnou realitou, nikdo z nich zřejmě nemá pohlaví, s nímž se narodil.  „Výsledky“ změny pohlaví fungují často v zábavním průmyslu (herci, zpěváci, (velmi vysoké) velmi štíhlé manekýnky s širokými rameny, úzkými boky, dlouhýma rukama a obrovskými chodidly; možná se mezi zmíněná „povolání“ ani normální člověk nedostane. O rodině Obamových jsem tu už dost psal – on je minimálně gay, a spíš transgender, ona je bezpochyby transgender. Mají „dcery“ – ale nejsou žádné doklady o jejich narození v Obamově rodině, jak by mohly, když jsou vypůjčené od jiného páru.)

Jak to bylo s „porodem“ Meghan?

Opět teorie z Twitteru apod:

Těhotenství bylo velmi dlouhé, od ohlášení do oficiálního porodu 10 měsíců. Na to bylo narozené dítě docela malé (3,20kg; přenášené děti bývají mnohem větší.)
V posledním měsíci média zaznamenala jakýsi „poplach“ s odjezdem páru na soukromou kliniku a soudilo se, že díte se zřejmě již narodilo.
Narození však bylo oznámeno až o 14 dní později.
V den porodu Harry předvedl jakési přehnaně emotivní vystoupení před koňskou stájí na téma, jak je šťastný, že se dítě narodilo. Vystupování naprosto neodpovídalo tomu, že je osobou zvyklou mluvit a vystupovat na veřejnosti.
Podle prvních zpráv měl pár v úmyslu ukázat dítě veřejnosti asi za 14 dní, ale provedl to již 2 dny po údajném narození, a to tříminutovým předstoupením před novináře, které jste jistě  všichni viděli, ale pro připomenutí:

V tom vystoupení nacházejí šťouralové opět nekonzistnentnosti.

  • Jako vždy zářící, porodem nevyčerpaná Meghan přichází (vrávoravě) opět na velmi vysokých podpatcích, konečně ve volných světlých těhotenských šatech (většinou nosila velmi přiléhavé), pod nimiž je vidět stále hodně velké břicho, odpovídající tak asi fotkám před porodem. Proč ho má tak velké? Všichni vědí, že po porodu sice nějaké břicho zůstává, ale klesá, rozhodně není tak vysoko… Zase neměla po ruce správnou velikost vycpávky?
  • Oba jsou značně nervózní.
  • Harry na otázku, komu se dítě podobá, řekl podivnou věc, že za 14 dní se dítě hodně mění; z toho se usuzuje, že dítě je zřejmě na světě opravdu 14 dní. 
  • Konspirační teorie se domnívá, že možná došlo k problému s náhradní matkou, že jedno dítě se narodilo dříve nebo něco nebylo v pořádku, a proto se možná muselo čekat na další náhradní porod druhé náhradní matky. (Samo že by to nenechali jen na jedné.)
  • Podle médií čekali spíše holčičku; ostatně to prozradila médiím Serena Williamsová, kamarádka Meghan (taky trans). I americký těhotenský večírek (baby shower party) s americkými kamarádkami byl v duchu růžové…
  • Dítě (údajně chlapeček) není moc vidět, ale jeho (nehybný) obličej vypadá dokonale. Ne jako dvoudenní pomačkaný novorozenec, ale spíše jako (opět) 14 denní i starší… Divné je, že se vůbec nepohne (oficiálně proto, že tvrdě spí); ale i spící kojenec se trochu nějak zašklebí, zavrtí, sklouzne mu hlavička, nebo něco, Tenhle vypadá spíše jako silikonová panenka. Takže kdoví, co to vlastně je, co a zda vůbec se jim něco narodilo, či bude to teprve později vybráno…
  • Oznámili, že je to chlapec. Podle úzu illuminátů by to mohlo znamenat, že se narodila holka, která projde transformací na chlapce. 
(První věc, kterou jsem si řekl já, když jsem uviděl na videu Meghan při představení potomka: To není ona! Právě jsem prošel dost jejích fotek, a takhle nikde nevypadala… No, abych to nepřeháněl, ale proč by to nemohla být dvojnice (třeba ta, co neumí chodit na vysokých podpatcích. protože Meghan na videích někdy jde brilantně, a někdy divně vrávorá.)
Tak jo, to by bylo pár teorií k narušení „oficiálních pravd“, ať se vztekaj (:-)))))
Print Friendly, PDF & Email