Vláda nad světem pomocí řízení počasí. To není hudba budoucnosti, ale každodenní realita

Sepsal Orgonet
26. 4. 2019

Včera jsem se zájmem přečetl článek Aeronetu:
https://aeronet.cz/news/climagenda-podivny-pripad-16-lete-grety-thunberg-a-zidovske-deti-za-skolou-s-transparenty-proti-oteplovani-globaliste-zahajili-proces-zneuzivani-deti-pro-politicky-boj-na-medialni-fronte/

Vyplývá z něj, že globální elita prosazuje plán na vytvoření závislosti lidstva na elektřině (automobily), a současně na omezení jejích zdrojů (zákaz fosilních paliv), a pomocí nedostatku elektřiny bude ovládat svět.

Připouštím, že součástí plánu elit na ovládnutí světa by toto mohlo být, avšak nevěřím, že by se to někdy naplnilo – prostě proto, že by to byl složitý a dlouhodobý proces.  A také, věřím, že doba může celkem vbrzku dozrát natolik, že elity budou nuceny ustoupit a dát průchod volným energiím, jejichž technologie jsou dávno vynalezeny, avšak je bráněno jejich uplatnění. O tom se tu na blogu ostatně dříve dost psalo (štítek Volné energie.)

Jenže on už existuje daleko účinnější a zákeřnější způsob ovládání světa elitami, o to zákeřnější, že již funguje, není to žádná hudba budoucnosti, ale každodenní vysoce utajená realita. Je to řízení počasí klimatickými zbraněmi. Veškeré počasí na celé Zemi je nepřetržitě ovlivňováno a řízeno, a řízení se stále zdokonaluje. Zcela přirozené počasí již desítky let neexistuje, víceméně přirozené počasí pamatuje dnes již jen generace 50+. 

Vysoce utajená realita, no jak se to vezme. Oni to totiž provádějí veřejně a denodenně před očima celého lidstva, ale naprostá většina lidí je k tomu slepá. Nejnápadnější a nejviditelnější součástí jejich technologií je letecké sprejování. Kolik znáte lidí, kterým bylo někdy divné to množství letadel a to množství překřížených čar na nebi? Já kromě své rodiny (a pár možná desítek čtenářů tohoto blogu, dokud jsem o tom denně psával) neznám nikoho.

Letecké sprejování chemických látek (říkávalo se tomu „chemtrails“; tohle slovo však lidé vidoucí a na ně poukazující už raději nepoužívají, neb obyčejní lidé i částečně prohlédající se ho bojí, že kdyby ho použili, mohli by se jim ostatní smát, že jsou konspirátoři, a mají pravdu) je nezbytné k tomu, aby atmosféra byla nasycena vodivými částicemi, a aby bylo možno řídit její pohyby pomocí mikrovlnného záření. Zářiče jsou lokální (mobilní a radiové věže, „meteorologické“ radary), speciální zařízení fungující pro celý svět (CERN, HAARP apod.,) mobilní zářiče – na letadlech, satelitech. Vše spolupracuje v systému.

Zbraně (DEW – Directed Energy Weapons, zbraně na řízenou energii) mohou provádět přímé útoky na zaměřené státy/lokality/města/domy/auta/lidi pomocí bouří/povodní/větru/zemětřesení/požárů. Mohou udržovat určité oblasti dlouhodobě v režimu sucha (Afrika, Kalifornie), anebo je „spláchnout“ záplavami (obilná oblast USA, Asie). Je to ideální super útok pod falešnou vlajkou, vina je automaticky svedena na Matku Přírodu…

Klimateroristický systém ovládá všechny součásti koloběhu vody. Provádí umělé vypařování ze zemského povrchu či vodních zdrojů, a to zahříváním pomocí mikrovlnného záření. (Proto jsou po bouřce tak brzo chodníky suché…) Částečky – kapičky vody „visící“ v atmosféře jsou nabaleny na ionizované nanočástice chemických látek a kovů dodané leteckým sprejováním, takže nejsou schopny se samy spojit ve větší kapky a spadnout v podobě deště. Déšť je vždy uměle řízen, a může spadnout pouze tehdy, dodá-li se do oblačnosti další chemikálie (osévání mraků), anebo mnohem častěji – téměř vždy – se na oblast atmosféry zaměří jistá mikrovlnná frekvence.

Česko se v současné době nachází v „režimu sucha“. Voda proudící v atmosférických řekách nad naším územím nemůže sama spadnout, pokud vládci počasí na ni nezaměří potřebné frekvence. Takže nám přidělují či odpírají vodu dle svého uvážení. Naše „meteoradary“dle potřeby vydávají „suché frekvence“, čili odpuzují atmosférickou vodu, aby přece jen nekontrolovaně nespadla (modré kruhy), anebo naopak, vydávají „mokré frekvence“ – zesilují srážky, pokud se klimateroristé rozhodnou nám něco vody dopřát (zelené kruhy). Voda k nám nepřichází jako dříve oblačnou frontou z Atlantického oceánu, ale je to voda uměle vypařená kdekoli v blízkosti. Sněhové srážky klidně chodí od jihu …. (to se jmenuje umělá nukleace ledu)…

Řešení nevidím v tom, že by se zadržovala voda v krajině, že by se dělaly remízky a nové vodní plochy a jánevímco ještě. „Oni“ tu vodu samozřejmě vypaří i z remízků, a z vodních ploch jim to jde dokonce ještě lépe… odtud se sbírají ty „vodní bomby“…. Řešení je pouze v tom, že BUDEME VIDĚT, VĚDĚT a budeme o tom mluvit. (Nepomůže to okamžitě, viz spousta lidí ví a mluví o tom, jak to bylo 9/11, ale elity se tváří, jako že nic…)

Já už jsem toho o umělém počasí na tomto blogu napsal tolik, že už jsem se nechtěl opakovat a tak jsem se odmlčel. Všechno už tu bylo popsáno, vyodkazováno… stačí zde zahledat. Podobně jako já se odmlčeli se i někteří zahraniční bloggeři, kteří mi bývali inspirací. Asi protože čas ještě nepřišel, aby lidé pochopili… Jenže počasí je tak divné, pošahané, lidi nevědí proč, vymýšlejí si různé teorie, takže možná už budou ochotnější vidět realitu. Je to tak jednoduché: počasí nám řídí klimateroristické technologie.

Bohužel, většina lidí stále považuje za vtipné psát v komentářích o suchu „poručíme větru dešti, jako v SSSR“ … samozřejmě že už před desítkami let uměli v Sojuzu poručit větru dešti, a nejen tam, ale všude na světě to horečně zkoušeli, ale nikde se s tím nechlubili, a lidi si tak nějak nevšimli… (Historie řízení počasí např. zde: https://weathermodificationhistory.com/)

Tak asi zase začnu poukazovat na denní aktivity klimoušů. Viditelné jsou nejen chemtrails a různé chemomraky na obloze, ale řízení je denodenně viditelné na radarových a satelitních zobrazeních počasí.

Voda se ze Země nemůže nikam ztrácet. Pokud se otepluje, více vody se musí vypařit a více vody spadnout v podobě deště. Ovšem pokud do toho nezasahují klimatické zbraně…

Vše, co se dovíme v „předpovědích počasí“, jsou plány klimateroristů, jak v ideálním případě počasí poběží (neovládají ho ještě na 100%, něco se jim vždy vymkne, ale tak na 90% určitě. V plánu mají 100% do roku 2025, což myslím stihnou. (Viz Owning the Weather by 2025) https://www.geoengineeringwatch.org/documents/vol3ch15.pdf

Takže věřme, že naše vláda bude řádně (tajně) platit klimateroristům výpalné, aby nám sem občas nechali něco vody spadnout. (Vláda samozřejmě ví.) (Občas je zajímavé vidět na radaru, jak oblast deště („fronta“) (=oblast, nad niž se vysílají EM frekvence) spadne v Německu/Rakousku, přičemž se umně vyhne našemu území…)

Snímek níže: Šindelová: vzduch (na)sycený chemočásticemi dnes ráno. Zdroj: ČHMÚ.

Viz též článek zde: https://orgo-net.blogspot.com/2018/05/proc-je-pocasi-naprosto-nevyzpytatelne.html

Zdroj:  http://orgo-net.blogspot.com/http://orgo-net.blogspot.com/

Print Friendly, PDF & Email