Mailová komunikace…

…z www.bozirodina.cz

Ahoj Janičko PJKBR,
jmenuji se Radomír Č….. a rád bych se Tě zeptal,
zda je možné s Tebou občas komunikovat přes tento email.
Moc děkuji za odpověď.
Přeji krásný den Tobě i celé Boží Rodině.
Radomír.

Ahoj Radomíre,
děkuji ti za důvěru, velmi ráda s tebou budu komunikovat. Dám ti svůj e-mail: xxxxx, jinak jsem i na facebooku, kde denně komunikuji se svými spolupracovníky a přáteli: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009603383207. Přeji ti příjemnou noc a těším se na konkrétní otázky, které tě zajímají. Posílám lásku, Jana

pokračování na mém soukromém e-mailu:

Ahoj Janičko PJKBR,
moc děkuji za tvůj email.
Vlastně jsem chtěl touhle cestou, vyjádřit svoji podporu a velkou radost z Tvé přítomnosti na nule a skvělou práci celého týmu BR.
Žiju ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Má duchovní cesta se začala asi před deseti lety.
Na opravdový poklad, což jsou pro mně všechny knihy Nového Zjevení Pána Ježíše Krista, jsem narazil v roce 2010. Od té doby je studuji každý den ať už čtením, nebo v nitru intuicí.
V roce 2013 jsem objevil stránky Boží rodina a četl vše s nadšením a radostí. Dnes tak konám denně už na Světelném infu. Jani, nemám zatím žádnou konkrétní otázku.
Moc si uvědomuji, že není vůbec jednoduché plnit pozitivní poslání na nule.
Děkuji ti za všechny tvoje články a duchovní nauky.
Přeji ti krásný den.
S láskou
Radomír.

Ahoj Radomíre,
tvá odpověď mě velmi potěšila, jen málo bytostí na Nule takto přijímá všechny knihy Nového zjevení, které jsou klíčem k ukončení negativního stavu. Naše stránky www.bozirodina.cz z duchovních důvodů nejsou už rok aktualizovány, čekají na celkovou obnovu po mém převibrování na Novou Zemi. Budou vedeny přímo z nového cyklu času a nového Multivesmíru a jako úplně první přinesou důkazy o životě v pozitivním stavu i peklech. Navštívím tě osobně v novém těle a popovídáme si z očí do očí. Velmi se na naše setkání těším. Přeji ti hodně lásky a síly do dalších dnů na této planetě Nula.
Miluji tě, Jana

Zdroj:  Jana Kyslíková – Google+

Print Friendly, PDF & Email