Archanděl Rafael o Duši a lidském zdraví

Vaše zdravotní problémy pramení z jednoho a téže bodu.

V první řadě jste lidské bytosti odsouzené již od narození k zániku. Vaše těla reagují na tuto skutečnost, na tuto neodkladnou záležitost. Reagují na vaše životy, na role, jež jste přijali, když jste na Zemi sestoupili. Na vaše myšlenky, na prostředí, ve kterém žijete, na to, co vám bylo dáno do vínku, s čím jste se narodili.

Mnoho bylo nastaveno ještě před tím, než se vaše fyzická těla začala vyvíjet.

Pochopte, drazí, jsou dvě strany. Vy říkáte jim dobro a zlo. Zlo je to, v čem vy žijete zde. Narodili jste se do světa, jenž je pro vás nepřítelem. Zdejší systém živí se vaší bolestí, strachem, nespokojeností, utrpením.

Dobro, to je pak vaše duše a jsme to my. Duše se snaží spojit s námi a my s ní. Ona ví, že vše je jinak, že mimo hranice vaší reality, hranice vašich myslí leží jiný svět. Svět, ve kterém je možné cokoliv. Svět, ve kterém stačí pouze být, v němž neexistuje rozklad, nemoc nebo smrt. Tak jej Bůh stvořil, tak si jej duše pamatuje. Stvořil svět bez bolesti, bez hranic, omezení a diktátu.

Avšak vaše planeta byla mu odcizena, proto zde vše funguje jinak, odlišně, a proto On nemá k vám přístup.

Proto si často myslíte, že neexistuje nebo, že je velmi krutý.

Pokud se chcete vyléčit, je třeba si uvědomovat, že vše je jinak, než vás učili, že možné je cokoliv, že mysl je tu jen proto, aby hlídala vás, abyste duši své nenaslouchali.

Vše je jen iluzí. Iluzí je to, co žijete, čemu věříte, včetně smrti vaší.

Tělo tu je jako rukojmí mezi duší a myslí vaší.

Duše je schopna přetvořit cokoli. Duše je bytost celistvá, nesmrtelná v tělech uvězněná a myslí střežená.

Je těžké pro vás představit si ji. Představit si to všechno.

Je třeba, a to je podstatné, aby se duše s tělem proti myšlenkám spojila. K tomu je třeba velká fantazie, síla a svoboda.

Každý orgán, každá část těla, která problémy působí, je součástí celku, je součástí království duše. Je třeba si uvědomit, že každá část těla je stejně důležitá, vše se vzájemně ovlivňuje. Každá část těla je klenotem a je třeba tak se k ní chovat, tak s ní hovořit. Nemůže za to, že nefunguje tak, jak si představujete. Vy jen uvěřte tomu, že prostřednictvím své duše můžete uzdravit vše, že možné je cokoli.

Každá část těla je vaší součástí, má svou podobu a funkci. Někde mezi tím vším je duše, elixír, nesmrtelná entita, jenž touží naplnit sama sebe, touží se projevit.

Touží vám ukázat, že možné je cokoliv.

Zdroj:  http://andelsky-hlas.cz/archandel-rafael-o-dusi-a-lidskem-zdravi/

Print Friendly, PDF & Email