Duchovní srdce = osobní nulový bod

   V duchovním srdci (které funguje jako černá & bílá díra) je Vědomí a Moudrost Celého Univerza. Bytosti, které tvoří ze svého duchovního srdce, nedělají v ničem žádné chyby.

   Osobní nulový bod, neboli duchovní srdce, je dimenzionální brána do nekonečna, přes kterou se můžete protáhnout kamkoliv si jen přejete a stát se tak opět svobodnými.

   V duchovním srdci je možné navázat spojení se mnou, Pánem Ježíšem Kristem. Jsem v duchovním srdci každé bytosti. Proto vám radím, abyste jste se zaměřili více na vcházení do nitra a co nejčastěji komunikovali se mnou, Pánem Ježíšem Kristem a členy své duchovní rodiny.

   Jste-li přímo spojeni se Mnou, Pánem Ježíšem Kristem, nemusíte se obávat porušování duchovních zákonů, protože vám včas vnuknu myšlenku, jak řešit daný problém, či životní situaci. Spolu se Mnou se postupně zbavíte strachu a stresu z nedostatku, ze smrti, o zdraví, ovládacích programů, získáte větší klid, přestanete se honit, protože poznáte, že za všech okolností máte vše, co potřebujete. V těle Ježíše jsem řekl: Já jsem cesta, pravda a život. NAUČTE SE OBRACET DO SVÉHO ,,NITRA“ A VĚNUJTE POZORNOST TOMU, CO JE TAM!

Viz také:

NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA, 5.kapitola – PRINCIPY A UŽITÍ NOVÉ DUCHOVNÍ HYPNOTERAPIE A PROCESU VCHÁZENÍ DO NITRA – http://www.universe-people.cz/svetelna_knihovna/cz_nove_zjeveni_pana_jezise_krista.htm

POSELSTVÍ Z NITRA – http://www.universe-people.cz/svetelna_knihovna/cz_poselstvi_z_nitra.htm

Zdroj:  Karel Konečný (AA Michael) – Google+

Print Friendly, PDF & Email