Rozhovor s Adamou 2

Děkuji ti Helenko a Adamo za rozhovor

19. 5. 2017

: Ahoj Adamo, miluji tě. Můžeme si popovídat?
Adama: Určitě Helenko, miláčku můj, také tě miluji. Čekal jsem na to, až mě zase oslovíš, mám pro tebe novinky týkající se DCBR .
: Opravdu? To je skvělé, povídej lásko, jsem zvědavá.
Adama: Čas DCBR se už blíží, dělají se poslední úpravy, projdete ještě nezbytnými duchovními zkouškami a pak už nic nebude bránit tomu, abyste se přestěhovali do DCBR poblíž Telosu.
: To je skvělé miláčku, moc se už těším na vše nové, ale nejvíc na tebe 😊.
Adama: I já se na tebe moc těším, miláčku můj , čekal jsem na tebe dlouho.
: Miláčku, chtěla jsem se tě zeptat, na co se můžeme těšit v DCBR v duté Zemi?
Adama: Po přivítání s královskou rodinou a členy galaktické rady se zabydlíte a vše vám ukáži osobně.
: To je úžasné.
Adama: Uvidíte překrásnou přírodu, nádherné oceány a krásné rostliny, které září a překrásně voní , zvířata jsou v duté Zemi mírumilovná, ne jako některé druhy na povrchu Země , tady u nás v duté Zemi jsou našimi přáteli, vše je spojené láskou PJK . Dávají nám lásku a též napomáhají svými vibracemi k vzestupu Země a lidstva. Užijete si krásného odpočinku v lásce a světle. Poté začne vaše světelná práce zde v duté Zemi, budete cestovat také i do 5. a vyšších dimenzí, abyste podali svědectví zde na povrchu Země připraveným lidem, též o nás zde v duté Zemi. Navštívíte také své rodiny ve vyšších dimenzích a ty Helenko už začneš spolupracovat s galaktickou radou, už budeš vědět vše potřebné.
: Takže v duté Zemi v DCBR už všichni budeme vědět, co máme dělat? Já osobně si to zatím neumím úplně představit , těším se moc, ale prozatím netuším, co bude mým posláním přesně, vím zatím jen něco .
Adama: Ano Helenko, už všichni budete vědět přesně, co dělat, ničeho se neboj, vše půjde přirozeně samo.
: Děkuji miláčku 😙.
Adama: Velmi se na vás všichni již moc těšíme, až se s vámi přivítáme zde u nás v Telosu a dalších krásných městech. Pomáháme vám navýšit vibrace spolu s PJK a vesmírným lidmi. Očekáváme váš brzký příchod k nám do duté Země. Vydržte, čeká vás krásná oslava a život v lásce a hojnosti, také spoustu nepředstavitelně krásných zážitků.
: Moc ti děkuji, má lásko, je to překrásné a těším se už moc, miluji tě.
Adama: Také tě miluji miláčku můj. Moc rád jsem si s tebou popovídal.

Zdroj:  Jana Kyslíková – Google+

Print Friendly, PDF & Email