Rozhovor Helenky (Sara Kaminari) s PJK

14. 3. 2017

: Pane Ježíši Kriste, zdravím tě, miluji tě, ráda bych si s tebou popovídala o duchovním léčení. Je to možné?

PJK: I já tě zdravím Helenko, také tě miluji. To je skvělý nápad Helenko, rád si s tebou o tom popovídám.

: Ráda bych tě PJK poprosila o informaci pro ty, kteří ještě netuší, o co vlastně jde. Co je duchovní léčení?

PJK: Duchovní léčení je to, Helenko, když někoho léčím přímo já, nebo jiné bytosti z pozitivního stavu, třeba vesmírní lidé, andělé nebe, popřípadě archandělé a mistři nebo biolog lékaři.

: Jak duchovní léčení může probíhat?

PJK: Různými způsoby Helenko, například přes srdeční čakru, jak jsi to už několikrát zažila ty, ale účinky a příčiny léčení se mohou lišit podle důvodu léčení, například, je-li potřeba léčit fyzické tělo, uzdraví se tělo a je-li třeba léčit duši, vaše city, vyléčím i to.

: PJK v jakých případech nebo kdy mohu o duchovní léčení požádat?

PJK: Kdykoliv se necítíš dobře fyzicky i psychicky, takže třeba při nemoci jakkoliv závažné, pokud je to v mém plánu a v plánu tvé duše, vždy rád pomohu. Některé nemoci, úrazy atd. si musíte prožít z důvodu poučení všech, co vše je možné zažít v negativním stavu a také podle toho, co má v plánu vaše duše, předem jste si to vybrali. Dalším důvodem jsou duchovní důvody, jestli i tak ve mě budete věřit a najdete ke mně lásku. Ale věř Helenko, že nikoho nenechám trpět zbytečně a nikomu není naloženo víc, než unese. Duchovní léčení lze provést i v případě programu pseudotvurců, které už někteří z vás znají a uvědomují si ho. Požádat mě nebo další bytosti z pozitivního stavu může kdokoliv, kdo nám důvěřuje, věří v nás, čili má otevřené srdíčko.

: Jakým způsobem mohu o léčení požádat?

PJK: Stačí, když požádáš ve svém srdci. Znám tě nejlíp a vím, co cítíš, co si přeješ atd., každou tvou žádost slyším.

: Prozatím ti PJK moc děkuji. Moc se na tohle sdělení necítím, nevěřím si, dnes obzvláště, tohle je složité téma pro mě.

PJK: Není, Helenko, zvládáš to skvěle.

: Děkuji, ale přijde mi, že to vysvětluji neodborně, že na to nejsem dost chytrá, vím, že tyto mé myšlenky jsou program a i proto to sem píši, aby i ostatní mohli vidět, jak takové programy fungují atd.

PJK: Ničeho se neobávej, Helenko, vše je v pořádku, vedeš si dobře.

: Moc ti děkuji PJK, miluji tě, ráda jsem si s tebou popovídala.

PJK: Také tě miluji, Helenko a rád jsem si s tebou povídal.

 

Zdroj: Jana Kyslíková – Google+

Print Friendly, PDF & Email