SPOJENÍ ROZDĚLENÉHO A NÁVRAT DO BOŽÍ NÁRUČE

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

 

Milovaní představitelé, spolupracovníci a přátelé Boží rodiny,

   v uplynulých dnech se děly a stále dějí převratné události, které hýbou doslova celým Multivesmírem. Jak jsem uvedl/a prostřednictvím AA Michala Rafaela ve sdělení Konverze zakladatelů negativního stavu a odhalení o Adrianě (http://svetelneinfo.cz/konverze-zakladatelu-negativniho-st…/), původní Trio vědců, později Pseudotvůrců, aktivátorů negativního stavu přijalo Moji nabídku opustit zónu vymístění, přesunout se do limba = neutrality a připravovat se na budoucí konverzi do pozitivního stavu. U Endrisse byla situace jednodušší, protože se znovu shledal se svojí láskou Adrianou a velmi brzy přijal do svého srdce Pána Ježíše Krista Boží rodinu. Sorg a Anarvi byli daleko opatrnější a zpočátku nedůvěřivější a během pobytu v limbu, kde neexistuje čas, jak ho znáte, nejdříve zkoumali proměnu svého druha Endrisse a chování a jednání představitelů PJKBR, zejména těch, kteří se podílejí na misích v zóně vymístění. Požádali Pána Ježíše Krista Boží rodinu o osobní schůzku v limbu a přizvali i další superstvořence, s nimiž měli nejužší spojení v době před aktivací negativního stavu. Byla jim odhalena smlouva tehdy Nejvyššího (nyní PJK, v novém cyklu času PJKBR) se všemi bytostmi Multivesmíru a po dlouhém jednání i oni přijali Pána Ježíše Krista Boží rodinu ve svém srdci a souhlasili s procesem vykuřování a očištění od všech negativních nánosů, aby se mohli vrátit na pozici, kterou zastávali v pozitivním stavu. Ve stejné „době“ se zanechaní vládci pekel zoufale snažili najít esenci Sorga a Anarvi, aby z ní vyfabrikovali jejich kopie, avšak díky Mému včasnému zásahu a přeměně zel a nepravd v lásku a pravdu už tato hledaná esence nebyla k nalezení, protože neexistuje nikde v celém jsoucnu a bytí. Proto Alláh a obě královny Acrie zuří a napadají na všech úrovních náš Tým Boží rodiny, avšak brzy bude jejich řádění zastaveno, protože po převibrování Jany a 12 hvězd už nebudou mít žádnou možnost nikoho z představitelů Boží rodiny poškozovat a ovládat. Nyní vám představím superstvořence, kteří prošli a procházejí fúzí, tedy znovusjednocením rozdělených duší a vtělí se na Novou Zemi:

Adriana a Siri = Martina Adriana Siri Michaela
Endriss a Raiden = Erik Endriss Raiden Michael
Anarvi a Thora = Kateřina Anarvi Thora Rafaela
Sorg a Petr = Petr Sorg x Rafael (původně byl Petr se stejným jménem prvním transmiterem Nového zjevení na Zemi/Nule – Petr Daniel Francuch), jeho třetí jméno bude zveřejněno po zahájení naší Mise Boží rodiny z Nové Země

   Tyto převratné události spustily ještě větší exodus bytostí ze zóny vymístění k velké nelibosti vládnoucího Tria Alláh, Acrie a Acrie Sarigmatka. Snaží se i prostřednictvím svých inkarnací na Nule (Monika Nováková a Lucie Sedláčková) překroutit pravdu a ještě více zesměšňovat naše Boží slovo a celý Tým Boží rodiny. Je na každém z vás, čemu a komu věříte, v každém případě zde ukazujete cestu zpět do Mojí Boží náruče, pouze různě dlouhou a trnitou. Velmi vás miluji a děkuji za vše, co děláte pro celý Multivesmír.

PÁN JEŽÍŠ KRISTUS BOŽÍ RODINA, 26. 11. 2018

Přílohy:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=516717778807311&id=100014072804093
https://plus.google.com/10412391711689985…/posts/V1HGqcCgzD8

Zdroj:  https://www.facebook.com/Novezjevenipjkbr/

Print Friendly, PDF & Email