Hovory s PJK

 DĚKUJI TI TOMÁŠI DOLEŽALE ZA DALŠÍ ROZHOVOR:

22.1.2017
Já: Co dnes PJK?
PJK: Ahoj, máš tady rozhovor s Pseudotvůrci z předešlého mentálního cestování (cca dva týdny)
Já: Ano poslouchám:
Pseudotvůrci: Ty vyvolený Bohem, máme pro tebe nové zprávy, brzy ovládneme vaši planetu a zvítězíme. Nikdo nám nestojí v cestě, zlo a negace vůči PJK navždy zvítězí.
Já: Víte moc dobře, že zvítězíte na chvíli, rozhodně ne navždy. Naopak navždy bude váš pseudostav eliminován.
Pseudotvůrci: Však my víme, jen se snažíme o to, co umíme (klamat). Nikdo z nás není spokojen, jen se motáme dokola (recyklují staré). Vaše planeta je posledním naším cílem, zvítězit a něco opravit. Brzy k tomu dostaneme moc, ale tušíme, že padneme stejně rychle, jak jsme povstali.
Já: Ano, vše je ve vůli PJK a nic s tím vy ani vaše pseudostvoření nemůže udělat, jen to, co je vám dovoleno.
Pseudotvůrci: Víme, že jen oddalujeme pád, víme, že jsi byl na Nibiru vymazat data z ovládacích systémů.
Já: Ano, je to pravda, nenechávám prostě nic náhodě. To, co vám slouží k mému ovládání, mohu kdykoliv bez podmínek vymazat. Není náhoda, že se mohu pohybovat přímo před vaším nosem bez toho, aniž byste mi ublížili. Pracuji pro PJK a nic mi nebrání v tom si s vámi psát v klidu, i když vím, že jste nejvýše postavené mocnosti pekel. Ale jste jen relativní.
Pseudotvůrci: My víme člověče, nemáme nad tebou moc, jsme vydáni napospas, naše pradávné síly nám byly odebrány, jsme slabší a slabší.
Já: Máte možnost konvertovat do pozitivního stavu.
Pseudotvůrci: Někteří z nás konvertovali, ale někteří z nás zůstanou do konce.
Já: Ano, tuším to. Jen vám nabízím možnost. Vymažu další data z ovládacích programů o tom, co používáte o mně jako ovládací programy.
Pseudotvůrci: Vymaž si, co chceš, nemáme nad tebou kontrolu, je nám to jedno. Nemáme sílu s tím něco dělat. Jde nám jen o jedno, o vítězství na Nule s jakýmikoli ztrátami.
Já: Děkuji vám za rozhovor.
Večerní pokračování s PJK
PJK: K tomu rozhovoru s Pseudotvůrci. Je pravdivý. Není potřeba mít strach z ničeho, ani z jejich vysokého postavení. Jsem vždy s tebou.
Já: Ano děkuji ti za to. Teď se tě chci zeptat k objasnění toho, proč se s nimi mám setkávat. Něco jsem o tom četl v Korolariích NZ PJK.
PJK: Klidně si je přečti ještě jednou, dá ti to větší přehled, je to proto, že sis vybral tento úkol. Někdo z vás to má ve svých posláních kontaktovat se s druhou stranou. Informovat, co se děje na druhé straně. Viděl jsi, že máš silnou ochranu. Už několikrát ti naznačili, že vědí, jak mají dopadnout , ale i přesto doufají, že to bude jinak. Jinak řečeno klamou informacemi, dělají ze sebe silnější, než jsou. Jde o to, jestli jim to věříš nebo ne.
Já: Nevěřím jim, cítím, že už jenom recyklují informace a ovládací programy a čekají na to, co jim zůstane na Zemi po odchodu světelných pracovníků.
PJK: Ano správně, zase ti říkám, budou nad tebou mít moc, jakou jim dáš, nyní mohou ovládat jen spící. Mají omezené schopnosti, mohou pouze do 4D a dál ne. Je také důležité z Korolarií, že nad probuzenými nemají moc, čili jen takovou, jakou ten jistý jedinec očekává. Jinak řečeno: to, co od nich očekáváš, ti s nimi spojí ovládací program. Radím ti zbavovat se jednotlivých očekávání z etap vývoje lidského života. Pomáhám ti s tím rád.
Já: Ano ta očekávání transformuji, snažím se o přítomnost bez očekávání. Moc ti děkuji za rozhovor PJK a posílám ti lásku.
PJK: I já ti děkuji za povídání, lásku násobím, miluji vás.

Zdroj: Jana Kyslíková – Google+

Print Friendly, PDF & Email