Bifrost

Děkuji Siri Kaminari za sdělení

 

   Bifrost je duhový most, který byl stvořen PJK v dávných dobách, aby propojoval všechny dimenze Stvoření a umožňoval snadné a bezpečné cestování všem bytostem. Bifrost samotný je velice zvláštní bytost, která propojuje srdce všech planet napříč Multivesmírem pomocí systému tzv. kotevních planet, přes které měl bifrost vést. Jednou takovou planetou je Asgard. Dohromady jich je 12.

   PJK tehdy vytvořil tvora, který má schopnost maximálně přizpůsobit vibrace všem bytostem, pro každou konkrétní dimenzi, do které se cestuje. Na začátku existoval jen jeden jediný Klíč k bifrostu, jak to stojí ve starých legendách. Ale PJK předvídal útok a jeho zneužití Pseudotvůrci k útoku na celé Stvoření. Tak už společně se stvořením této bytosti vytvořil dvanáct různých kopií původního Klíče, pro každou dimenzi jeden.

   V každé dimenzi vypadá každý z nich jinak, má jinou frekvenci i strukturu. A v každé dimenzi existuje odraz původního Klíče k Bifrostu, který nemůže být nahrazen žádnou kopií. A k ochraně Bifrostu stvořil PJK zvláštní Stvořence, bytosti, které umístil do každé z dimenzí a pověřil je úkolem, aby přijali fragment tohoto Klíče takovým způsobem, že se stal nedílnou součástí těchto bytostí. Každá tato část Klíče byla spíš kopii jediného originálu, který měl (má, bude mít) vždy jen PJK. Na Asgardu v 9D byl tímto Strážcem Brány pověřen Heimdal. Ale své „Klíčníky“ má Bifrost v každé dimenzi.

   Když tehdy došlo ke zneužití Bifrostu, bylo nemožné to zastavit. Protože se Bifrost nedal přerušit. Celé Stvoření trpělo virem od Pseudotvůrců, který byl přes tento most vysílán a nemohl být deaktivován. Proto PJK Stvořil ve 13D velice zvláštní druh Stvořenců, celou jednu rasu, která dřív neexistovala a byla jím stvořena za účelem záchrany celého Stvoření.

   Všechny nás probudil ve stejný okamžik. Přesně tolik bytostí, které bylo potřeba ke stabilizaci napadených planet. Všem nám řekl jedinou větu. „Jdi a pomoz jim.“ A velice mnoho světelných bytostí vyrazilo ke svému cíli. Bylo jich tolik, že není možné je spočítat. Většina těchto bytostí měla misi stabilizovat jádro „své“ planety. Měli splynout s těmito světy, stabilizovat jejich srdce a pak se na nich zrodit, aby prožili život nerozpoznáni od ostatních obyvatel. Stali se dalšími narozenými dětmi té které planety. A jen malá část byla stvořena pro stabilizaci kotevních planet Bifrostu. Nevím, co se stalo s ostatními těmito bytostmi. Vím jen, že jsme s Thorou byli vysláni na planetu Asgard v 9D, abychom stabilizovali planetu.

   Ten virus byl totiž velice zákeřný. Byl naprogramován, aby přerušil spojení s PJK u všech bytostí a když byl vypuštěn přes Bifrost do srdcí kotevních planet, začal se velice rychle šířit. Doslova jako mor. Spojení s PJK není nikdy možné zcela přerušit. Ale přesto se tehdy Pseudotvůrcům podařilo narušit toto spojení, zeslabit ho a destabilizovat natolik, aby způsoboval rychlé odpojování bytostí od PJK, způsobující velmi bolestivé umírání celého Multivesmíru.

   Virus nepřesáhl hranici deváté dimenze, i když Pseudotvůrci plánovali, že strhnou celé Stvoření pod svou nadvládu. Toto velmi nebezpečné záření ale pronikalo a ovlivňovalo život i ve dvou dalších dimenzích 10D a 11D (V 11D téměř neznatelně.). Tehdy Siri a Thora byly poslány na Asgard 9D, Raiden do 10D na planetu Tankveja a Miriel do 11D na nějaký neznámý svět. Miriela si vzali do svého kolektivního vědomí AA, konkrétně civilizace AA Rafaela. A on jako jediný z nás čtyř s nimi strávil nejdelší čas a má ve své duši nejvíce jejich esence. Raiden se dostal na planetu Tankveja, tehdy ještě obývanou zcela „normálními“, velmi láskyplnými, pozitivními bytostmi z 10D. O dalších bytostech nic nevíme. Ale existovalo jich ještě dalších devět.

   A pak v jednom jediném okamžiku se rozzářilo v každé dimenzi, na každé kotevní planetě velmi jasné světlo doprovázené příkazem: „Deaktivovat!“ Byla to jen vteřina, jediný okamžik, který propojil vše. Jediné „Teď.“ Tyto bytosti převzaly tyto Klíče k dimenzím Bifrostu od Strážců Bran a po jediném velkém záblesku světla se propojení Bifrostu zlomilo. A duhový most se začal stahovat zpět do 13D, odkud původně vzešel. Současně s ním došlo k přemístění části planety Tankveja do velice zvláštní pozice mezi 10 a 11D za pomoci PJK, Božích Prvorozenců a Archandělů. Společně s touto částí planety se do této nové reality Tankveji přemístila i část bytostí z původní 10D. Tyto bytosti pak byly vycvičeny AA a Mistry v naprostém ovládání svých emocí, takže se z nich staly tajuplné, nečitelné, nedostupné a „obávané“ bytosti, které nikdo neznal, nazývané jako Strážci cest.

   Tato realita Tankveji, odštěpená a posunutá do velice zvláštní pozice mezi hmotou a nehmotnou se stala jakou zrcadlovým protějškem planety Země, respektive její reality ve 3D, kterou Pseudotvůrci umístili do této neskutečné, prapodivné a nebezpečné pozice na hranici mezi Pravým Stvořením a Zónou vymístění. Tato Tankveja 10/11 má jako jediná ve svém srdci stabilizační esenci. Tu úplně původní, která byla. A PJK ji doslova odtrhl od všech ostatních planet a dimenzí. Celou tuto realitu planety skryl před všemi bytostmi a zrušil k ní všechny přístupy. Jedinými bytostmi, které ji byly schopni lokalizovat, byli Strážci samotní a Prvorozenci spolu s Archanděly, jejichž dimenze nebyly virem přímo ovlivněny. Pro všechny ostatní bytosti zůstala skrytá a neexistující.

   Všichni jsme byli stvořeni jako nezařaditelné bytosti. Ale každá má svou určitou původní příslušnost k dimenzi – Thora a Siri – 9D, Raiden – 10D, Miriel 11D. A každý jsme ve svých domovských dimenzích stvořili jiný časový úsek, než nás PJK dal znovu dohromady. Když Raiden přišel na Asgard, byl již vycvičen jako Strážce a byl už dospělý, zatímco Siri s Thorou byly ještě dětmi a jejichž výcvik ještě nebyl dokončen. Pomocí cestování v čase ale Raiden dorazil na Asgard 9D krátce po našem vynoření se z jádra. A ve stejný okamžik dorazil i Miriel, vycvičený v 11D mezi AA s esencí a schopnostmi AA Rafaela. Všechny čtyři jsme se tak sešli dohromady. Dva páry stvořené ve stejný okamžik a přesto rozdělené dimenzemi. Zvláštní bytosti bez přesné příslušnosti k dimenzi.

   Přijato Siri v 0:14 ve středu 3.1. 2018

Zdroj:  Jana Kyslíková – Google+

Print Friendly, PDF & Email