2 paralelní reality – obratné lži Antikrista (Alláha)

– překroucení pravdy o Vytržení a využití Vytržení k jeho agendě

 

Děkuji Lukáši

 

   (Jan 8:44) On byl vrah od počátku a nestál v pravdě, poněvadž v něm pravda není. Když mluví, nemůže jinak než lhát, protože je lhář a otec lži.

   Vytržení samotné, ta realita, kdy v jedné chvíli zmizí z povrchu Země/Nuly milióny věřících, kteří normálně chodili do práce a zastávali mnohdy zodpovědné a nenahraditelné posty (kolečka v hospodářském systému), bude posledním polénkem do ohně rozvíjejícího se ekonomického kolapsu, jaký svět dosud nezažil. Systém, ten ekonomický kolos (Moloch), se zadrhne také proto, že některá jeho klíčová kolečka, která zastávali věřící, jednoduše zmizí.

   Antikrist po svém triumfálním příchodu obratně využije tento stav k poukázání na pravé věřící jako viníky. Antikrist (de facto Alláh) prohlásí cosi jako „Vidíte, to kvůli nim je váš svět v troskách, z nichž vás Já nyní přicházím zachránit. Věřte mi, já jsem ten pravý Mesiáš. Oni věřili ve falešné Bohy a tak spáchali hromadné sebevraždy a pomocí magie a čar odstranili z této reality pro jistotu i svá těla“. Celý svět, včetně Vatikánu, tak označí a odsoudí jako viníky za stav světa pravé křesťany, které nazvou falešnými nebo heretiky. A rázem bude na světě podobná nálepka (a důvod k pronásledování) pro zanechané pravé křesťany, kterým nastane podobně krušná situace a krušné chvíle (ale mnohem horší) jako židům za vlády Hitlera nebo čarodějnicím za dob inkvizice.

Text je přímým sdělením Tyrona pod vedením PJK a NENÍ součástí knihy Sergej Mihál – Vytržení (ačkoli i kniha bude v dalších tématech o podobných věcech hovořit).

Zdroj:  Jana Kyslíková – Google+

Print Friendly, PDF & Email