Putin je už 3. klon

   Nestárnutí Vladimira Putina nezpůsobují pravidelné dávky botoxu, které vyhlazují vrásky, nýbrž skutečnost, že prezident Ruské federace je už třetím klonem, stejně jako mnoho dalších současných i minulých politiků (Merkelová, Obama,…). Tito na dálku řízení bioroboti jsou na první pohled k nerozeznání od svých originálů, od nichž byli okopírováni, protože do těchto klonů byla přehrána jejich osobnost (tzv. životní páska) v celé své celistvosti. Jejich fyzickou schránku neobývá živá duše s boží jiskrou, nýbrž jsou to jen prázdné schránky s neschopností cítit lásku.

   Ti, co jsou již probuzení z tohoto matrixu, vědí, že elity s „obyčejnými“ lidmi hrají hru na „hodného a zlého policajta“, kdy dochází k umělému rozdělování světa na Západ a Východ, přičemž Západ (zastupovaný USA a EU) a Východ (zastupovaný zejm. Ruskem a Čínou) spolu zápasí téměř ve všech aspektech zdejšího žití. Chtějí uchvátit moc nad co největším územím toho druhého, podmanit si nic netušící obyvatele, rozmístit své základny co nejblíže k nepříteli, vyvolávat revoluce, krize, nepokoje a války. Pro mnohé obyvatele střední Evropy může vystupovat Rusko v čele s Putinem jako zachránce a spasitel, jenž nás ochrání před dobyvačnými zájmy Spojených států a jeho vazalů.

   Nic není dále od pravdy. Copak nechápete, že toto je jen dobře promyšlená hra přisluhovačů negativních entit, kteří stojí za oponou a tahají za nitky, aby se co nejvíce lidí nechalo vlákat do pasti? Na planetě Zemi dochází k budování Nového světového řádu (NWO), přičemž každá dosazená vláda používá jiné metody. Nikdo z loutek Pseudotvůrců si v žádném případě nepřeje rovnost a spravedlnost, ale ještě větší rozdělení, chaos a prosazení vlastních sobeckých zájmů. Proto nedávejte energii žádné straně konfliktu, ale zaměřte se především na sebe, na své nitro, abyste si zvyšovali vibrace, nenechali se ovládat a předešli svému pádu do propasti.

   Většina z vás, kdo přečetli toto sdělení do konce, ví, že řešení situace přichází v podobě rozdělení lidstva do dvou směrů – pozitivního a negativního. Lidé s dostatečně vysokými vibracemi, kteří si už nepřejí žít ve stále zhoršujících se podmínkách, budou v pravý čas vytrženi z této reality na Novou Zemi v 5. dimenzi, zbytek zůstane zde, aby pod vládou Pseudotvůrců s čipem pod kůží zobrazilo nezbytné vítězství negativního stavu. Posléze (bez ohledu na plynutí lineárního času) dojde k vysvobození všech bytostí z pekel, jež ztratí motivaci pokračovat v mrtvém životě zóny vymístění.

Více o současném vývoji lidstva ve vztahu k Multivesmíru:
• Nové Zjevení Pána Ježíše Krista, Boží rodiny
• Aktuální světové dění

www.bozirodina.cz
Michal Rafael – https://www.facebook.com/profile.php?id=100010962309357&fref=nf&pnref=story

Zdroj:  Karel Konečný (AA Michael) – Google+

Print Friendly, PDF & Email