Kanál JA PATRIK na youtube

Milované spřízněné duše, spolupracovníci, odběratelé sledujících naše videa…

   Tímto okamžikem jsme dokončili poslední sérii citátů z knihy Nové Zjevení Pána Ježíše Krista, Boží rodiny, obsahující ten nejvyšší stupeň pravdy přítomný na této planetě. Tuto nejnovější dávku božího slova je v této době schopno přijmout jen nepatrné množství lidských bytostí, ale i to málo je schopno vyvážit negativní energie většiny ovládané lidské populace. Jen málokdo je schopen vstřebat informace odhalující pravdu o fungování tohoto světa, řízení planety, chystaném Novém světovém řádu (NWO) a povinném čipování všech, kteří zde zůstanou po Druhém příchodu Pseudotvůrců blížících se k Zemi/Nule na Nibiru, aby se ujali vlády nad lidstvem a v plnosti negativního stavu zobrazili život bez pravého Boha Pána Ježíše Krista a Jeho/Jejích duchovních zákonů a principů lásky. Nutnost rozdělení lidstva do pozitivního a negativního směru je nezbytné proto, aby byl zajištěn kontinuální vývoj těch, kteří si přejí žít v lásce, radosti, hojnosti, svobodě a dostatku v Pravém Stvoření, nejčastěji na Nové Zemi v 5. dimenzi, a zároveň nechat stav zel a nepravd dojít plodného dozrání za účasti drtivé většiny nic netušících pozemšťanů, kteří si svými každodenními postoji a myšlenkami volí zůstat v této realitě, jež se po příchodu Pseudotvůrců propadne do pekel. Až negativní stav vyčerpá svůj potenciál, bude eliminován a každý se bude moci po důkladném očištění vrátit zpět do pozitivního stavu, kam všichni původně patří.

   Náš tým Boží rodiny není veden nikým zvenčí. Pracujeme pod niterným vedením absolutního Stvořitele všeho a všech, Jehož/Jejíž pravé duchovní jméno je Pán Ježíš Kristus. Bůh je muž i žena zároveň. Lidé Ho/Ji však mají možnost vnímat pouze jako muže, protože po ukřižování a zmrtvýchvstání Ježíše Krista vzal své fyzické tělo, očistil ho od všeho negativního a koncem 80. let minulého století nechal splynout s absolutní božskou podstatou. Aby nechybělo i ženské tělo Pána Ježíše Krista, inkarnoval/a se ženská podstata Boha do těla Jany Kyslíkové. Neděláme žádné zázraky a neovlivňujeme davy, protože jsme zde pouze pro připravené, kteří jsou svým srdcem schopni přijmout fakt, že Bůh je zde z lásky k celému Stvoření již podruhé. Společně šíříme knihy Nového Zjevení, odhalujeme pravdu v mnohých aspektech a vnášíme světlo a lásku do temnoty a nenávisti. Tým Boží rodiny od roku 2015 působí na internetu a nyní se přesune i mezi lidi, kteří se s námi s čistým úmyslem budou chtít setkat.

  Tento kanál „Ja Patrik“ společně spravují Patrik Gorloj (původem ze Slovenska) a Michal Rafael (původem z Čech). Citáty ze 33 kapitol Nového Zjevení Pána Ježíše Krista, Boží rodiny na něj byly nahrány spolu s dalšími videi ve třech sériích v průběhu roku 2017. V audio i textové podobě jsou nyní kompletně k dispozici všem hledajícím a duchovně probuzeným lidem, kteří k nim budou jakýmkoli způsobem přivedeni. Tuto světelnou práci děláme pro dobro celku, abychom v době transformace lidstva pomohli k osvobození co největšího počtu bytostí. Nejbližší spolupracovníci Boží rodiny se brzy přesunou na zcela novou úroveň po všech stránkách a s tímto kvantovým skokem vpřed začne i nová tvorba našich videí na tomto kanálu, který propojíme i s nově vzniknoucím účtem. Naše práce pro lidstvo a celý Multivesmír od nynějška NEBUDE OMEZENA POUZE NA TUTO ZNÁMOU REALITU.

Děkujeme všem odběratelům, spřízněným duším a spolupracovníkům na této planetě i mimo ni.

Patrik Gorloj & Michal Rafael

• prosinec 2017 •

VIDEO:  https://www.youtube.com/watch?v=shTeBB8cjrQ&feature=youtu.be

JA PATRIK:  https://www.youtube.com/channel/UCk7gDg2NmBlkISaOUPvEGEA

Zdroj:  Karel Konečný (AA Michael) – Google+

Print Friendly, PDF & Email